Prati korisnika Sony Hrvatska

Digital Imaging

TV and Home Entertainment

V&S

Putujte na pametan i siguran način zadržavajući fokus na cesti uz XAV-AX8050D i XAV-1500 – Sonyjeve najnovije medijske prijemnike za automobile

Obavijesti za tisak   •   ruj 11, 2019 14:30 CEST

• XAV-AX8050D sadrži veliki 8.95-inčni zaslon i 1-DIN instalaciju, nosač podesiv na tri načina i najnoviju tehnologiju povezivosti s pametnim telefonima uz DAB radio tuner • XAV-1500 WebLink™ Cast za zrcaljenje zaslona pametnog telefona na 6.2-inčnom unaprijeđenom zaslonu protiv odsjaja

Doživite nadmoćni zvuk na novom Sony SA – Z1 bežičnom sustavu zvučnika

Obavijesti za tisak   •   ruj 07, 2019 11:05 CEST

Potisnite buku oko sebe zahvaljujući novim Sonyjevim WI-1000XM2 slušalicama oko vrata s vodećim potiskivanjem buke na tržištu

Obavijesti za tisak   •   ruj 07, 2019 09:55 CEST

• Uživajte u novoj razini tišine s WI-1000XM2, zahvaljujući novom HD Noise Cancelling procesoru QN1 • S novom generacijom slušalica oko vrata u 1000x obitelji iskusite superiornu kvalitetu zvuka i cjelodnevnu udobnost • Pametnije slušanje kako biste prilagodili svoje audio iskustvo

Glazba iz više izvora s visokokvalitetnim zvukom: predstavljamo novi Sony Walkman® NW-ZX507

Obavijesti za tisak   •   ruj 06, 2019 14:10 CEST

Obojite svoj život bogatim zvukom uz Sonyjeve nove h.ear slušalice i novim streaming kompatibilnim Walkman®-om

Obavijesti za tisak   •   ruj 06, 2019 14:10 CEST

Tvrtka Sony predstavila je svoje nove h.ear WH-H910N naglavne slušalice i pripadajući NW-A105 Walkman®. S pet novih kombinacija boja udruženih s kvalitetnim zvukom, ljubitelji mode došli su na svoje.

Xperia 5 se priključuje Sonyjevoj flagship seriji, donoseći kreativno iskustvo zabave u uglađenom i kompaktnom dizajnu

Obavijesti za tisak   •   ruj 05, 2019 14:38 CEST

Berlin, IFA, 5. Rujan 2019. – Sony nastavlja svoju revoluciju pametnih telefona predstavljanjem modela Xperia 5, najnovijeg dodatka flagship seriji, donoseći ključne tehnologije Xperie 1 u kompaktni, moderan i uglađen dizajn.

Sony predstavlja nove proizvode na sajmu IFA 2019

Obavijesti za tisak   •   ruj 05, 2019 14:08 CEST

Stvaranje novih personaliziranih korisničkih iskustava uz pomoć proizvoda i tehnologija

Sony unaprjeđuje vrhunsku seriju premium kompaktnih fotoaparata predstavljanjem modela RX100 VII

Obavijesti za tisak   •   srp 30, 2019 11:50 CEST

Tvrtka Sony predstavila je novi dodatak svojoj nagrađivanoj seriji RX fotoaparata – novi RX100 VII (model DSC-RX100M7).

Tvrtka Sony predstavila fotoaparat Alpha 7R IV s najboljim senzorom slike punog kadra i pozadinskim osvjetljenjem od  61,0 MP

Tvrtka Sony predstavila fotoaparat Alpha 7R IV s najboljim senzorom slike punog kadra i pozadinskim osvjetljenjem od 61,0 MP

Obavijesti za tisak   •   srp 19, 2019 14:40 CEST

Izuzetno visoka rezolucija i najširi dinamički opseg α™(Alpha™) sustava u kombinaciji s performansama velike brzine, u laganom kompaktnom tijelu

Tvrtka Sony unapređuje seriju objektiva punog formata predstavljanjem laganog 35mm F1.8 Prime objektiva

Obavijesti za tisak   •   srp 10, 2019 12:25 CEST

​Tvrtka Sony predstavila je najnoviji dodatak E-mount seriji objektiva punog formata – FE 35mm F1.8 Prime objektiv širokog kuta i velikog otvora blende, model SEL35F18F.

Nove Sony WF-1000XM3 slušalice s vodećom funkcijom potiskivanja buke u industriji

Obavijesti za tisak   •   srp 05, 2019 13:40 CEST

Tvrtka Sony proširila je svoju poznatu seriju 1000X s dodatkom nove generacije bežičnih slušalica – model WF-1000XM3. Vodeća tehnologija potiskivanja buke tvrtke Sony dodatno je poboljšana zahvaljujući novom HD procesoru s funkcijom potiskivanja buke QN1 i Dual Noise Sensor tehnologiji koja pruža izuzetne performanse potiskivanja buke, omogućavajući vam da čujete samo glazbu i ništa drugo.

Zauzmi pozu: Ultimativni vodič za popularnost Instagram profila vašeg ljubimca

Obavijesti za tisak   •   srp 01, 2019 15:19 CEST

Bez obzira na to jeste li ljubitelj pasa ili ste ludi za mačkama, društveni mediji su mjesto na kojem možete provesti sate gledajući fotografije najslađih životinja. U 2019. godini, Instagram je postao glavno odredište za dijeljenje fotografija kućnih ljubimaca, a uslijed korištenja više od 250 milijuna hashtagova kao što su #dogsofinstagram i #catsofinstagram, teško se izdvojiti iz mase.

Istraživanje tvrtke Sony: Veličina televizora je bitna!

Obavijesti za tisak   •   lip 27, 2019 12:15 CEST

Tvrtka Sony otkriva da su televizori sve veći, a muškarci često žele veće televizore od onih koje imaju

Sony najavljuje ažuriranje sistemskog softvera α6400 fotoaparata bez ogledala

Obavijesti za tisak   •   lip 17, 2019 13:52 CEST

Tvrtka Sony unaprijedila je fotoaparat bez ogledala - α6400 (model ILCE-6400) iz svoje E-mount kolekcije. Ažurirani softver ILCE-6400 (2.00) omogućuje napredni „Real-time Eye AF” za fotografiranje životinja i kompatibilnost s modelom daljinskog upravljača RMT-P1BT.

Tvrtka Sony najavila je novi FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS super-telefoto zoom objektiv

Obavijesti za tisak   •   lip 13, 2019 12:51 CEST

Tvrtka Sony najavila je još jedan novi objektiv kojim je proširila svoju liniju objektiva punog formata, FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS super-telefoto zoom objektiv (model SEL200600G).

Tvrtka Sony predstavlja novi super-telefoto 600mm F4 G Master™ Prime objektiv

Obavijesti za tisak   •   lip 13, 2019 12:50 CEST

Prime objektiv tvrtke Sony najvećeg je raspona i najlakši u svojoj klasi, s vrhunskim AF performansama, visokom rezolucijom i lijepim bokeh efektom

Objavljene nove kategorije na Sony World Photography Awards 2020 i najnoviji dobitnici Sony benefit programa

Obavijesti za tisak   •   lip 07, 2019 12:20 CEST

Prijave za 13. izdanje međunarodno priznatog natjecanja Sony World Photography Awards službeno su otvorene i besplatne za sve sudionike na www.worldphoto.org .

Osjetite bas – Sony predstavlja nove slušalice u svom EXTRA BASSTM asortimanu

Obavijesti za tisak   •   svi 27, 2019 14:50 CEST

Tvrtka Sony najavila je moćan dodatak svom audio asortimanu koji je posvećen stvaranju dubokih basova. S unapređenjem EXTRA BASSTM serije, WH-XB900N bežične slušalice za uklanjanje buke s moćnim zvukom i jednostavnim funkcijama dodatno olakšavaju ljubiteljima glazbe uživanje u svojim omiljenim pjesmama gdje god se nalaze.

Prvi Sony 8K televizori u prodaji početkom lipnja

Obavijesti za tisak   •   svi 20, 2019 12:10 CEST

ZG9 8K HDR Full Array LED TV nudi zapanjujuću 16 puta veću rezoluciju od Full HD rezolucije neusporedive kvalitete slike koju može pružiti samo Sony. Modeli televizora od 98 i 85 inča bit će dostupni u odabranim europskim maloprodajnim trgovinama od lipnja.

Prvi Sony 4K HDR OLED televizori AG8 serije stižu u Hrvatsku

Obavijesti za tisak   •   tra 25, 2019 11:00 CEST

​BRAVIA OLED 4K HDR televizor serije AG8 donosi duboku crnu, bogatu boju i širok kut gledanja, koji omogućuju zadovoljavajuće vizualno iskustvo. Modeli televizora od 65 i 55 inča bit će dostupni u europskim trgovinama od svibnja.