Prati korisnika Sony Hrvatska

Digital Imaging

TV and Home Entertainment

V&S

Tvrtka Sony razvija novu super-brzu memorijsku karticu sljedeće generacije CFexpress Type B

Obavijesti za tisak   •   ožu 18, 2019 11:30 CET

Tvrtka Sony objavila je da razvija memorijsku karticu CFexpress Type B (CEB-G128), novu super-brzu memorijsku karticu sljedeće generacije , koja je idealna za profesionalnu i industrijsku upotrebu. S izuzetnom brzinom čitanja od 1700MB/s i vrhunskom pouzdanošću, ova memorijska kartica podržava buduću evoluciju digitalnih uređaja.

Nadav Kander nagrađen za izuzetan doprinos fotografiji na Sony World Photography Awards 2019

Obavijesti za tisak   •   ožu 12, 2019 12:00 CET

Svjetska organizacija za fotografiju objavila je da je umjetnik Nadav Kander dobitnik prestižne Nagrade za izuzetan doprinos fotografiji na Sony World Photography Awards 2019.

Predstavljen novi Sony 135mm F1.8 G Master Prime objektiv punog formata s vrhunskom rezolucijom, bokeh efektom i izuzetnim AF performansama

Obavijesti za tisak   •   ožu 07, 2019 12:15 CET

Tvrtka Sony predstavila je dugo očekivani dodatak njihovoj priznatoj GMaster™ seriji izmjenjivih E-Mount objektiva punog formata 135mm F1.8, super telefoto Prime objektiv s velikim otvorom blende (model SEL135F18GM).

Sony predstavlja novi daljinski upravljač s Bluetooth® bežičnom tehnologijom

Obavijesti za tisak   •   ožu 07, 2019 12:00 CET

Novi model RMT-P1BT osigurava pouzdano i precizno bežično snimanje

Proglašena najbolja fotografija iz Hrvatske na Sony World Photography Awards 2019

Obavijesti za tisak   •   vel 26, 2019 12:15 CET

Boris Kozjak iz Virovitice, dobitnik je Nacionalne nagrade za Hrvatsku na Sony World Photography Awards 2019. Kozjakova fotografija „Garaža“ izabrana je kao najbolja fotografija na Otvorenom natjecanju.

Proglašene najbolje fotografije Otvorenog natjecanja na Sony World Photography Awards 2019

Obavijesti za tisak   •   vel 26, 2019 12:14 CET

Svjetska fotografska organizacija proglasila je pobjedničke fotografije Otvorenog natjecanja na Sony World Photography Awards 2019. Od rekordnog broja prijavljenih radova iz 195 zemalja i teritorija, stručni žiri je izabrao i nagradio najbolje pojedinačne fotografije u deset različitih kategorija. Fotografije su dostupne na www.worldphoto.org/press.

Objavljen uži izbor kandidata za Otvoreno natjecanje i Natjecanje za mlade na Sony World Photography Awards 2019

Obavijesti za tisak   •   vel 05, 2019 11:40 CET

Svjetska organizacija za fotografiju objavila je popis fotografa koji su ušli u uži izbor Otvorenog natjecanja i Natjecanja za mlade Sony World Photography Awards 2019, prepoznajući najbolje pojedinačne fotografije iz 2018.

Tvrtka Sony proširuje asortiman televizora sa četiri nova 4K HDR modela

Obavijesti za tisak   •   vel 01, 2019 12:15 CET

Najnoviji 4K HDR Sony televizori donose visoku kvalitetu slike i mnoštvo pametnih funkcija

Sony najavljuje poboljšanje α9 fotoaparata ažuriranjem softvera

Obavijesti za tisak   •   sij 17, 2019 12:30 CET

Sony je danas najavio unaprijeđenu verziju svojih α9 fotoaparata bez ogledala koja će biti dostupna kroz ažuriranje softvera.

Novi “Imaging Edge” softver poboljšava mobilnu vezu i povećava kreativne mogućnosti Sony fotoaparata

Obavijesti za tisak   •   sij 17, 2019 12:20 CET

Sony je danas najavio svoju novu mobilnu aplikaciju “Imaging Edge™”, kao i nekoliko ažuriranja „Remote”, „Viewer” i „Edit” desktop aplikacija, koje će donijeti nove uzbudljive mogućnosti za sve korisnike, od onih koji se fotografijom bave iz hobija do profesionalaca.

Sony najavljuje sljedeću generaciju α6400 fotoaparata bez ogledala

Obavijesti za tisak   •   sij 17, 2019 12:15 CET

Danas je Sony predstavio novi, uzbudljivi dodatak na svoju E-mount kolekciju fotoaparata bez ogledala - α6400 (model ILCE-6400).

Sony Europe imenuje novog predsjednika tvrtke

Obavijesti za tisak   •   sij 08, 2019 16:35 CET

Aktualni predsjednik tvrtke Sony Europe Limited, g. Shigeru Kumekawa, vraća se u Tokio nakon što je imenovan na poziciju izvršnog direktora i predsjednika Sony Marketing Inc., počevši od 1. travnja 2019. godine. Gospodin Hideyuki Furumi, Aktualni izvršni potpredsjednik u tvrtki Sony Mobile Communications Inc., zamijenit će g. Kumekawu na mjestu predsjednika tvrtke Sony Europe.

Sony predstavlja najnovije aktivnosti i nove proizvode na sajmu CES2019

Obavijesti za tisak   •   sij 08, 2019 12:25 CET

Predsjednik i izvršni direktor korporacije Sony, Kenichiro Yoshida, govorio je na konferenciji za medije tvrtke Sony održanoj u ponedjeljak, 7. siječnja, i izjavio sljedeće:

Sony dodaje super velike 8K HDR Full Array LED i 4K HDR OLED televizore asortimanu MASTER Series

Obavijesti za tisak   •   sij 08, 2019 12:20 CET

ZG9 8K HDR Full Array LED televizor od 98 i 85 inča i AG9 4K HDR OLED televizor od 77, 65 i 55 inča pridružit će se vodećem asortimanu MASTER Series.

Sony i Live Nation predstavljaju nov glazbeni doživljaj u 360 Reality Audio tehnologiji

Obavijesti za tisak   •   sij 08, 2019 12:20 CET

Danas, na sajmu Consumer Electronics Show u Las Vegasu, Sony Video & Sound Products Inc., ogranak tvrtke Sony koji se bavi video i audio poslovanjem, predstavio je „360 Reality Audio” novi glazbeni doživljaj koji omogućava takvo uranjanje u glazbu da će ljubitelji imati osjećaj kao da se nalaze u prvom redu ili pored bine na koncertu.

Sony predstavlja sasvim novi glazbeni doživljaj „360 Reality Audio“

Obavijesti za tisak   •   sij 08, 2019 12:15 CET

Sony je danas predstavio sasvim novi glazbeni doživljaj imena „360 Reality Audio“ koji omogućava da se slušatelji osjećaju kao da su uronili u zvuk koji potiče iz svih pravaca. Ovaj novi doživljaj pruža object-based prostorna audio tehnologija tvrtke Sony i predstavljen je na sajmu CES 2019 u Las Vegasu.

Novi Sony asortiman EXTRA BASS™ zvučnika poboljšava vašu zabavu snažnim zvukom

Obavijesti za tisak   •   sij 08, 2019 12:15 CET

Sony danas osvježava svoju liniju EXTRA BASS™ bežičnih zvučnika dodavanjem prijenosnih zvučnika SRS-XB12, SRS-XB22 i SRS-XB32, uz novi snažni zvučnik GTK-XB72.

Novi Sony gramofon PS-LX310BT: stvorite savršen doživljaj klasičnog zvuka ploča bežičnim putem

Obavijesti za tisak   •   sij 08, 2019 12:15 CET

Neovisno vraćate li se ponovo svojim starim gramofonskim pločama ili jednostavno povećavate kolekciju novim izdanjima, prenesite svoje ploče u sadašnjost uz pomoć novog gramofona tvrtke Sony PS-LX310BT. Sony objedinjuje voljenu kvalitetu zvuka ploča s praktičnošću i fleksibilnosti povezivanja sa žičnim i bežičnim uređajem, što je savršeno za uživanje u pločama u današnjem povezanom svijetu.

Novi Sony Glass Sound zvučnik: kristalno jasan Hi-Res Audio zvuk koji se uklapa u interijer vašeg doma

Obavijesti za tisak   •   sij 08, 2019 12:10 CET

Tvrtka Sony je danas najavila novi Glass Sound zvučnik, LSPX-S2, minimalistički i elegantan prenosivi kućni zvučnik koji koristi svoj dizajn kako bi proizveo izuzetnu kvalitetu zvuka.

Kvaliteta kino projekcije u udobnosti vašeg dnevnog boravka: novi Sony asortiman kućnih audio-vizualnih uređaja

Obavijesti za tisak   •   sij 08, 2019 12:05 CET

Poboljšajte svoj sustav kućnog kina novim Sony HT-X8500 i HT-S350 soundbar sustavima zajedno s novim UBP-X800M2 4K Ultra HD Blu-ray™ playerom.