Prati korisnika Sony Hrvatska

Tvrtka Sony proširuje asortiman televizora sa četiri nova 4K HDR modela

Obavijest za tisak   •   vel 01, 2019 12:15 CET

Tvrtka Sony najavila je četiri nove serije televizora za 2019. godinu – XG83, XG81, XG80 i XG70. Ovi televizori dolaze u različitim dimenzijama ekrana koji odgovaraju različitim dnevnim boravcima, te su idealan izbor bez obzira na to koje su dimenzije prostorije. Uz najnoviju tehnologiju slike i zvuka tvrtke Sony, ovi modeli mogu biti uzbudljivo polazište za svakoga tko je u potrazi za zadivljujućim 4K HDR iskustvom.

Model XG83 može se pohvaliti Sony 4K HDR X1™ procesorom s Object-based HDR remaster i Super Bit Mapping™ HDR tehnologijama zahvaljujući kojima reproducira poboljšanu dubinu, teksture i prirodne boje. To omogućava čiste boje na višim razinama osvijetljenosti, što čini slike izuzetno realističnima.

Serije XG83, XG81, XG80 i XG70 koriste poznatu, moćnu Sony obradu slike za impresivno gledanje sadržaja. 4K X-Reality™ PRO tehnologija povećava i izoštrava svaku sliku kako bi je približio istinskoj 4K kvaliteti, stalno otkrivajući profinjene detalje i nijanse scena, dok TRILUMINOSDisplay omogućava realističan prikaz svih boja, s vjernom reprodukcijom svih nijansi. Vaš televizor će izgledati elegantno i moderno u svakom interijeru s okvirom koji ima završni sloj s efektom aluminija (XG83) ili brušenog aluminija (XG81, XG80, XG70) te modernim postoljem koje može sakriti kablove i pričvrsti ih pomoću držača kablova koji dolazi u kompletu.

Kada su u pitanju pametne funkcije, XG83, XG81 i XG80 sadrže Sony Android TV koji podržava širok spektar Google Play™ aplikacija, uključujući YouTube™, Netflix, Prime Video i druge1. Kako bi televizor i dom učinili još pametnijim, XG83, XG81 i XG80 modeli imaju ugrađenu funkciju Google Asistent. Gledatelji se mogu jednostavno obratiti televizoru uz pomoć Google Asistenta kako bi brzo isplanirali dan, otkrili sadržaj programa ili puštali televizijske emisije, filmove i još mnogo toga2. Sony XG70 ima ugrađen Internet pretraživač i savršen je za uživanje u serijama i filmovima putem popularnih aplikacija Netflix i YouTube3, kojima korisnici mogu pristupiti samo jednim klikom.

Dostupne veličine ekrana:

  • XG83: 43”, 49”.
  • XG81: 43”, 49”, 55”, 65”.
  • XG80: 43”, 49”, 55”, 65”, 75”.
  • XG70: 43”, 49”, 55”, 65”.

Za više informacija o proizvodima, dostupnosti i cijenama, posjetite:

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2018. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.