Prati korisnika Sony Hrvatska

Tvrtka Sony predstavlja nove ultra-čvrste i brze eksterne SSD diskove

Obavijest za tisak   •   tra 05, 2019 12:15 CEST

Nove Sony eksterne SSD disk jedinice SL_S i SL_M serije

Visoke brzine SL-M i SL-C serija omogućavaju brži rad prilikom obrade, uređivanja, kopiranja i skladištenja podataka.

Čvrstina kada vam je potrebna

Serije SL-M i SL-C imaju inovativno jednodijelno aluminijsko kućište s konstrukcijom otpornom na udarce u svim pravcima, koja korisniku pruža osjećaj sigurnosti tijekom skladištenja podataka. S ocjenom IP67, obje serije su otporne na prašinu, vodootporne i imaju otvor USB Type-C koji je vodootporan čak i bez poklopca. Podaci su također zaštićeni, čak i ako padnu u vodu do dubine od jednog metra[i]. Eksterni SSD diskovi su dugotrajni i mogu izdržati pritisak do 6000kg i savijanje do 2000kg, što znači da korisnik ne mora brinuti kada ih nosi zajedno s drugom težom opremom. Osim toga, serije SL-M i SL-C su otporne na udarce i mogu izdržati padove s visine do tri metra.

I SL-M i SL-C serije imaju elegantno aluminijsko kućište s valovitom površinom koje omogućuje zahvat bez klizanja, zajedno s dostupnim srebrnim i žutim dizajnom. Osim toga, oba modela posjeduju praktično smješten LED, tako da ga je lako uočiti, kao i gumice za ID etikete i naljepnice koje služe za identifikaciju različitih diskova.

Ubrzajte radni proces

Serija SL-M visokih performansi ima izvanrednu brzinu čitanja i upisivanja podataka do 1000MB/s, dok standardna kompaktna SL-C serija ima impresivnu brzinu čitanja od 540MB/s i brzinu upisivanja od 520MB/s. Obje serije imaju USB 3.1 Gen 2 (USB Type- CTM) interfejs, a SL-M serija je u stanju da postigne nevjerojatno velike brzine uz pomoć NVMe SSD tehnologije. Zahvaljujući najnovijem SSD kontroleru za oba modela, korisnici mogu uživati u konstantno velikoj brzini, čak i kada rade s izuzetno velikim datotekama koje se kopiraju ili prepisuju više puta. Ove velike brzine čine profesionalni rad efikasnijim, bez obzira na to želite li obraditi fotografije visoke rezolucije ili 4K video zapise, duplirate originalne datoteke na drugi uređaj ili uređujete više fotografija odjednom.

Osigurajte svoje podatke

Eksterni SSD diskovi sadrže četiri korisne funkcije da biste bili sigurni da su vaši podaci uvijek zaštićeni. Prije svega, sa zaštitnom lozinkom, podaci se mogu zaštititi uz pomoć hardverske enkripcije koja osigurava 256-bitnu AES enkripciju bez smanjenja brzine. Osim toga, dvostruka zaštita lozinkom je podržana na aplikaciji SSD Utility koja se može besplatno preuzeti. Vlasnik (administrator) može dijeliti zaključani disk s drugim korisnicima upotrebom samo korisničke lozinke, bez potrebe da otkriva administratorsku lozinku. Osim toga, SSD diskovi kompatibilni su za više platformi, pa korisnici mogu postaviti lozinku za zaključavanje na Macu, a zatim se prijaviti na Windows PC ili Android pametnim telefonima i obrnuto.

Opcija Lifetime Checker, dostupna na aplikaciji SSD Utility, pomaže pri provjeri stanja memorijskog uređaja tako da korisnik može biti spreman kada je blizu ograničenja memorije. Kroz SSD Utility aplikaciju, ažuriranja ili nadogradnje se mogu primijeniti kako bi uređaj radio savršeno. Konačno, softver za spašavanje datoteka smanjuje strah od gubitka dragocjenih podataka. Slučajno izbrisane datoteke, uključujući RAW ili video zapise visoke rezolucije, mogu se vratiti, što korisniku garantira mir.

Oba modela su dostupna u kapacitetima od 500GB, 1TB i 2TB. Serije SL-M i SL-C bit će u prodaji od jeseni 2019. godine, a cijena će biti naknadno potvrđena.

Za više vijesti tvrtke Sony, posjetite:https://www.presscentre.sony.hr/.

[i]Do dubine od jednog metra do 30 minuta.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2018. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 77 milijardi dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.