Prati korisnika Sony Hrvatska

Tvrtka Sony predstavila dvije nove serije 4K HDR televizora

Obavijest za tisak   •   tra 03, 2018 12:00 CEST

Serija XF83 može se pohvaliti moćnim 4K HDR procesorom X1 i predstavlja savršeno rješenje za one koji traže sliku visoke kvalitete koju pružaju ekrani veličine 60 ili 70 inča. Spoj različitih tehnologija u seriji XF83 boje i kontrast čini stvarnijim, omogućava čistiju sliku i smanjuje šum na ekranu te izoštrava i uvećava sliku kako bi se vidjeli dodatni detalji.

Uz napredne glasovne komande i Android TV™, XF83 4K HDR serija televizora omogućava trenutni pristup filmovima, TV emisijama i tisućama aplikacija, a može se koristiti i kao uređaj za igranje igrica. Ljubitelji televizije mogu uživati u hit emisijama i filmovima na platformama kao što su Google Play Movies i TV, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube i druge. Televizori serije XF83 4K HDR uokvireni su uskim aluminijskim ovjesom i imaju pametno postolje koje omogućava da svi kablovi budu osigurani i sakriveni.

XF70 serija donosi 4K HDR iskustvo u četiri veličine ekrana (43, 49, 55, 65 inča) kako bi se prilagodili različitim postavkama dnevne sobe. Zahvaljujući 4K X-Reality PRO tehnologiji, poboljšani su detalji i jasnoća što unaprjeđuje ukupnu kvalitetu slike. Televizori serije XF70 imaju ugrađeni internet pretraživač i savršeni su za uživanje u emisijama i filmovima preko popularnih aplikacija za streaming s trenutnim pristupom, kao što su Netflix i YouTube[i], kao i najboljim igricama na konzolama PlayStation®4 i PlayStation®4 Pro, a svi sadržaji prikazuju se u živopisnoj i detaljnoj HDR rezoluciji. Kao i XF83,serija XF70 ima pametno dizajnirani stalak za sakrivanje kablova set-top box uređaja ili Blue-ray playera.

Sony XF70 u Hrvatskoj će biti dostupan od svibnja, a XF83 od rujna 2018. godine.

Za više informacija posjetite web stranicu Sony.hr:

XF83

XF70

[i]Specifikacije za daljinsko upravljanje razlikuju se ovisno o državi i modelu televizora.

Google, Android TV i druge povezane oznake i logotipi zaštitni su znaci Google LLC-a.

Amazon, Amazon Prime Video i povezani logotipi zaštitni su znaci Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.