Prati korisnika Sony Hrvatska

Tvrtka Sony donosi budućnost u srce Europe

Obavijest za tisak   •   vel 22, 2018 12:00 CET

Najnovije tehnologije i digitalni trendovi tvrtke Sony po prvi put su predstavljeni u srednjoj Europi.Sofisticirana kvaliteta slike s minimalnim tragom

Pripremite se za doživljaj najimpresivnije i najrealističnije kvalitete slike novog 4K HDR OLED BRAVIA AF8 televizora. Nova OLED linija dolazi s novo razvijenim 4K HDR procesorom slike X1™ Extreme koji nudi najvišu kvalitetu slike i omogućuje gledateljima da u potpunosti uživaju u scenama brze filmske akcije i sportskim prijenosima. Jedinstvena tehnologija Acoustic Surface™ omogućuje emitiranje zvuka direktno iz TV ekrana.

Svi najnoviji televizori serije BRAVIA prate jedinstvenu percepciju tvrtke Sony - „Dio života“, pružajući proizvodima njihovu više „skulpturalnu“ prisutnost, istovremeno se skladno uklapajući u moderne interijere dnevne sobe, bez obzira na veličinu. Topli srebrni tonovi, zaobljeni rubovi i elegantan dizajn podnih obloga s ugrađenim zvučnicima i integriranim kablovima omogućuju Sony televizorima da se u potpunosti uklope u okolinu, nadopunjujući estetiku vašeg doma.

HT-XF9000 Soundbar prelijepo se uklapa uz vaš BRAVIA XF90 televizor i podržava najnovije audio formate, kao što su Dolby Atmos® i DTS:X™. Opremljeni vrhunskim sustavom Vertical Surround Engine tvrtke Sony, prednji zvučnici samostalno proizvode trodimenzionalnu akustiku.

Zabavite se gdje god se nalazili

Prave bežične slušalice WF-SP700N za otklanjanje buke pružaju jedinstvenu kvalitetu zvuka koja podržava aktivan životni stil, imaju vodeću industrijsku NC tehnologiju, a funkcija otpornosti na prskanje (IPX4) nudi mogućnost da ih ponesete sa sobom gdje god želite. Ove slušalice nude i poznatu EXTRA BASS™ zvučnu tehnologiju tvrtke Sony koja će glazbi koju slušate dati dublje tonove i snažnije basove za poboljšanje performansi, čak i dok plešete break-dance.

Slušajte glazbu u rasponu od 360 stupnjeva

Organizirajte zabavu godine s jednim od Sonyjevih najnovijih audio sustava visoke snage i ispunite sobu glazbom. Ovakvi audio sustavi visoke snage u jednoj kutiji šire zvuk diljem prostorije zahvaljujući ugrađenom Spread Sound generatoru. Model V81D posjeduje 360° LIVE SOUND, a karakteriziraju ga i svjetiljke s rasponom od 360° koje osvjetljavaju cijelu prostoriju i stvaraju savršenu atmosferu. Kako biste dodatno začinili zabavu, vaši se prijatelji mogu povezati s uređajem pomoću opcije Wireless Party Chain, koja omogućuje povezivanje i do 50 kompatibilnih uređaja.

Izrazite svoju kreativnost s tvrtkom Sony

Sony će također predstaviti svoju najnoviju liniju uređaja za digitalnu fotografiju koja korisnicima omogućuje snimanje glavnih turističkih atrakcija Beča u izvanrednoj kvaliteti, kao što su carska palača Schönbrunn i Reisenrad kotač u zabavnom parku Prater. Ako ste zainteresirani za austrijsku kuhinju, koristeći fotoaparate Sony α7R III ili X3000R Action Cam možete fotografirati bečki odrezak za svoj gastronomski vlog.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/