Prati korisnika Sony Hrvatska

Sony WH-100XM3 slušalice s naprednom razinom potiskivanja buke

Obavijest za tisak   •   kol 30, 2018 12:00 CEST

Prigušite još više zvukova iz okoline

Slušajte glazbu s višom razinom tišine uz pomoć vodeće tehnologije za potiskivanje buke tvrtke Sony. Modeli 1000XM3 koriste nedavno razvijen HD procesor za potiskivanje buke - QN1 čije su performanse približno četiri puta bolje od prethodnog procesora. Ova tek razvijena komponenta ne samo da poništava buku u prijevozu poput prethodnika, već potiskuje i dnevne pozadinske zvukove poput ulične buke i ljudskih glasova. Također, posjeduje Dual Noise Sensor tehnologiju koja hvata zvukove iz okoline s dvostrukim mikrofonima i onda ih propušta kroz procesor koji potiskuje buku.

Ove slušalice su stvorene za letenje avionom, jer njihova funkcija optimizacije atmosferskog pritiska omogućava posebno prilagođavanje performansi potiskivanja buke izuzetnim visinama koristeći senzore koji detektiraju pritisak oko vas i u skladu s tim optimiziraju potiskivanje buke.

Premium, superioran zvuk

Dizajnirane za profesionalce koji često znaju „odlutati“ u mislima, ove slušalice pružaju izuzetno visoku rezoluciju zvuka uz drajversku jedinicu od 40 mm s dijafragmom od tekućeg kristalnog polimera (LCP) koja podržava jake taktove i reproducira pun raspon frekvencija i do 40kHz. Ovo vam omogućava da uživate u glazbi baš onako kako je umjetnik namjeravao.

HD Noise Cancelling procesor QN1, osim potiskivanja buke, proizvodi zapanjujuću kvalitetu zvuka s 32-bitnom Audio Signal Processing tehnologijom i kombinacijom DAC i Amplifier funkcionalnosti. Ovo nudi izvanredno visoku kvalitetu zvuka, najbolji odnos signala i buke u klasi, i nisku distorziju za prijenosne uređaje.

Pametno slušanje

Karakteristika prepoznavanja aktivnosti, Adaptive Sound Control, detektira vaše fizičko stanje. S 3 automatske promjene režima za 1000XM3 modele, možete čuti sve okolne zvukove usporedno s glazbom dok šetate, obavijesti i glazbu dok čekate ili se potpuno prepustite glazbi uz potiskivanje buke dok putujete vozom ili autobusom.

Ovo pametno iskustvo slušanja glazbe je omogućeno zahvaljujući tehnologiji SENSE ENGINE™[i]. Također, slušanje možete prilagoditi po svom ukusu preko Sony | Headphones Connect aplikacije.

Prilagodite zvuk sebi

Quick Attention Mode dopušta vam da čujete sve što se događa oko vas, bez skidanja slušalica. Stavite svoju desnu šaku na školjku kako biste trenutno smanjili jačinu zvuka, što će vam omogućiti da brzo odgovorite ljudima oko vas. Na primer, tijekom leta avionom, možete naručiti piće bez skidanja slušalica. Postoje i drugi načini da kontrolirate zvuk – prevlačenjem preko ekrana na dodir na desnoj školjki možete smanjiti ili pojačati jačinu zvuka ili promijeniti pjesmu.

Još jedno poboljšanje je funkcija Customisable Automatic Power Off na pratećoj Headphones Connect aplikaciji, kojom će slušalice ostati uključene i u Noise Cancellation režimu bez povezivanja s uređajem, što je savršeno ukoliko želite potisnuti buku kad ne slušate glazbu. Na primjer, kada se želite na miru odmoriti tijekom dugačkog leta avionom.

Jednostavne, praktične, udobne

Slušalice 1000XM3 karakterizira nova, tanja silueta i manja težina u usporedbi s prethodnim modelom. Veoma su udobne za nošenje, zahvaljujući dubljoj školjki i debljem jastučiću na traci. Odlično prianjaju i odlično izgledaju! Također, slušalice dolaze s modernom platnenom futrolom koja će zadovoljiti one modno osvještene, i novim, upadljivim izborom boja - crna ili srebrno platinasta sa zlatnim detaljima.

Osim što nude trajanje baterije do 30 sati s Noise Cancelling režimom i BLUETOOTH® tehnologijom, slušalice 1000XM3 posjeduju unaprijeđenu Quick Charging funkciju koja pruža 5 sati bežične reprodukcije nakon samo 10 minuta punjenja[ii] preko suvremenog USB type- C™ ulaza.

Pozivi su također jasniji, uvođenjem višestrukih mikrofona, što je idealno za razgovore bez korištenja ruku.

Vodeće slušalice s potiskivanjem buke u industriji – WH-1000XM3 bit će dostupne od sredine rujna po cijeni od približno 380 eura.

Za pune specifikacije proizvoda, posjetite sljedeći link.

[i]SENSE ENGINE je integrisana tehnologija unikatnih Sony tehnika obrade i analize zvučnih signala. Ova tehnologija pruža posebno iskustvo za svaki pojedinačni zvuk, uključujući glazbu i zvukove iz okoline, krojene po želji svakog korisnika. SENSE ENGINE je zaštitni znak Sony korporacije.

[ii]Kada se koristi opcionalni 1.5A ili više AC adaptera.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.