Prati korisnika Sony Hrvatska

Sony slavi uspjeh na EISA 2020 uključujući prvu nagradu za Vlogging kameru godine

Obavijest za tisak   •   kol 17, 2020 11:15 CEST

EISA je međunarodno poznata po svojoj stručnosti u potrošačkoj tehnologiji, a Sony je počašćen što je prepoznat i nagrađen priznanjima za četiri proizvoda iz Digital Imaging segmenta, uključujući dva objektiva i dva tijela kamera, kao i za perjanicu iz premium sektora pametnih telefona Xperia 1 II za godinu 2020 - 2021.

EISA VLOGGING CAMERA 2020-2021

Sony Vlog kamera ZV-1


Ova inovativna kompaktna kamera namijenjena je kreatorima sadržaja i vloggerima, nudeći vrhunsku kvalitetu snimanja video zapisa u 4K rezoluciji, sa S-Log gamma i jednostavnim značajkama za korištenje poput Bokeh Switch ili Product Showcase načinom rada. Njezin visokokvalitetni ugrađeni usmjerivi mikrofon s tri kapsule dolazi sa zaštitom od vjetra za vanjsko snimanje, a može se koristiti i vanjski mikrofon putem audio ulaza ili Multi Interface Shoea. ZV-1 je također izvrstan fotoaparat s brzim AF sustavom i svestranim LCD ekranom koji se može okretati pod raznim kutovima. Zajedno s opcionalnim rukohvatom koji sadrži bežični daljinski upravljač i ujedno služi kao stativ, ZV-1 je izvrstan alat za koji vloggerima omogućava jednostavno stvaranje vrhunskog sadržaja.

EISA ADVANCED FULL FRAME CAMERA 2020-2021

Alpha 7R IV

Sony Alpha 7R IV prvi je fotoaparat punog kadra bez zrcala koji se može pohvaliti nevjerojatnom rezolucijom od 61 milijuna efektivnih piksela[i]. Opremljen je jednim od najboljih sustava za autofokus u industriji, uključujući Real-time Tracking i Real-time Eye AF kojima upravlja umjetna inteligencija. Moguće je i uzastopno mehaničko ili elektroničko snimanje do 10fps[ii] koristeći AF i AE. Zahvaljujući 5-osnoj stabilizaciji slike, zamagljene slike zbog potresanja fotoaparata su svedene na minimum. Sa svojim oštrim elektroničkim tražilom kadra i iznimno brzim BIONZ X™ procesorom, ovaj fotoaparat je vrlo pouzdan i sposoban alat koji pruža pregršt mogućnosti za prilagođavanje gotovo svim fotografskim situacijama po najvišim standardima.

EISA SUPER TELEPHOTO ZOOM LENS 2020-2021

FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Ovaj ultra telefoto zoom objektiv cijenit će svi oni koji vole fotografirati divljinu, prirodu, sport i ptice, ali ne žele teške objektive. Pristupačan je i lagan za svoju klasu, a pruža iznimnu oštrinu čak i pri maksimalnom otvoru blende, što je vrlo važno za objektiv koji će se često koristiti između 400mm i 600mm. Autofokus je jako brz, a veliki zoom prsten glatko se kreće od 200mm do 600mm bez promjene duljine ili ravnoteže objektiva, što ga čini ugodnim za upotrebu[iii]. Doseg se može još više povećati pomoću Sonyjevih 1.4x i 2.0x telekonvertera, pritom zadržavajući potpunu mogućnost autofokusa.

EISA WIDEANGLE LENS 2020-2021

FE 20mm F1.8 G

Kompaktni i lagani Sony FE 20mm F1.8 G je izvanredan objektiv koji pruža zaista oštre slike u svim područjima kadra, čak i pri f/1.8. Njegov optički dizajn sadrži napredne asferične elemente i staklo s izuzetno niskom disperzijom za postizanje visoke kvalitete slike od kuta do kuta uz minimalna izobličenja, istodobno suzbijajući kromatsku aberaciju. Kružni otvor s 9 oštrica omogućava d fotografu stvaranje prekrasnih fotografija sa zamućenim pozadinama. Dva XD linearna motora jamče brzo, precizno i tiho fokusiranje, dok se minimalna fokusna udaljenost od 19 cm (18 cm u ručnom podešavanju fokusa) može iskoristiti za stvaranje zapanjujućih krupnih planova.

EISA MULTIMEDIA SMARTPHONE 2020-2021

Xperia 1 IISony Xperia 1 II snažan je multimedijski uređaj rađen po mjeri za fotografe, snimatelje videozapisa, filmova, filmofile, audiofile i igrače mobilnih igara. Njezina kamera s trostrukim objektivima sadrži tehnologiju naprednih Sony Alpha fotoaparata s izmjenjivim objektivima, omogućujući uzastopno snimanje do 20 fps s kontinuiranim autofokusom i automatskom ekspozicijom uz automatsko otkrivanje očiju i Real-time Eye AF značajku koja prepoznaje oči ljudi i životinja[iv]. Njezine Photography Pro i Cinematography Pro značajke odražavaju korisničko sučelje Sonyjeve profesionalne ponude. Za uživanje u multimedijskim sadržajima u pokretu, Xperia 1 II sadrži 21:9 CinemaWide 6.5” 4K HDR OLED zaslon[v] s izuzetnim zvukom kojeg pruža Dolby Atmos – uz podršku za prožimajući 360 Reality Audio glazbeni format[vi]. Gameri pak mogu povezati bežični PlayStation®4’ DUALSHOCK®4 upravljač[vii] za iskustvo igranja slično onom na igraćoj konzoli. Ovaj pregršt funkcionalnosti pokreće Qualcomm® Snapdragon 865 5G Mobile Platform.

Za više detalja o proizvodima, molimo posjetite:

https://www.sony.hr/electronics/cyber-shot-kompaktni-fotoaparati/zv-1

https://www.sony.hr/electronics/fotoaparati-s-izmjenjivim-objektivima/ilce-7rm4

https://www.sony.hr/electronics/objektivi-za-fotoaparate/sel200600g

https://www.sony.hr/electronics/objektivi-za-fotoaparate/sel20f18g

https://www.sony.hr/electronics/support/mobile-phones-tablets-mobile-phones/xperia-1-ii

[i]Od Srpnja 2019., temelji se na anketi o digitalnim kamerama sa senzorom punog kadra tvrtke Sony

[ii]Do 10 fps u kontinuiranom “Hi+” načinu rada i do 8 fps u kontinuiranom “Hi” načinu rada. Maksimalni broj fps ovisi o postavkama kamere

[iii]Kad je spojena NEX serija, ILCE-3000/3500, ILCE-5000/5100, ILCE-7/7R/7S, funkcija autofokusa je ograničena

[iv] U određenim situacijama se ne može postići točan fokus s određenim subjektima, i značajka ne djeluje na svim životinjama.

[v]Prikaz na zaslonu može se razlikovati ovisno o formatu sadržaja.

[vi] 360 Reality Audio zahtjeva pretplatu na kompatibilni online glazbeni servis pri čemu se mogu primjenjivati uvjeti korištenja trećih strana, kreiranje računa i plaćanje naknade requires a subscription to a compatible online music service, and third party terms, conditions, account, and fees may apply.

[vii] DUALSHOCK®4 i XD stalak prodaju se zasebno. Kompatibilnost s pojedinim igrama može varirati

O tvrtki Sony:

Sony je kreativna tvrtka za zabavu osnovana na čvrstim temeljima tehnologije. Od igara i mreže usluga do glazbe, fotografija, elektronike, poluvodiča i financijskih usluga – Sony ima cilj ispuniti svijet emocijama kroz snagu kreativnosti i tehnologije. Za više informacija posjetite Sony globalnu web stranicu: http://www.sony.net/

Priložene datoteke

Dokument u Wordu