Prati korisnika Sony Hrvatska

Putujte na pametan i siguran način zadržavajući fokus na cesti uz XAV-AX8050D i XAV-1500 – Sonyjeve najnovije medijske prijemnike za automobile

Obavijest za tisak   •   ruj 11, 2019 14:30 CEST

Sony je predstavio svoje XAV-AX8050D i XAV-1500 audio prijemnike za automobile, ujedinjujući neke od najnaprednijih i najnevjerojatnijih zaslona do sada. Novi zvuk i opsežne uporabne značajke poboljšavaju vaše vozačko iskustvo na način koji je sigurniji i pametniji za upotrebu na cestama.

Čist i responzivan zaslon protiv odsjaja XAV-AX8050D


Traženje uputa na kartama ili promjena glazbe više neće odvlačiti pažnju s puta ispred vas uz novi audio prijemnik u automobilu. Uživajte u velikom zaslonu XAV-AX8050D s 8,95-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir.

XAV-AX8050D ima jedinstven trosmjerni čvrsti i nosač zaslona s podesivim nagibom, visinom i dubinom instalacije, u skladu s potrebama vašeg vozila i preferencijama vozača. Udobnost i jednostavan rad idu ruku pod ruku s novim Sonyjevim audio prijemnikom u automobilu, umanjujući distrakcije cijelim putem.

Sigurnost i inovativni dizajn su u fokusu. Savršena konvergencija lakših operacija na dodir i poboljšana vidljivost omogućavaju da je sve lako vidjeti na prvi pogled, što je ključna značajka dok ste na putu.

Unaprijeđena povezivost s pametnim telefonima


Apple CarPlay na XAV-AX8050D neprimjetno integrira iPhone sa zaslonom i kontrolama automobila. Omogućuje korisnicima telefoniranje, pristupanje glazbi, slanje i primanje poruka, dobivanje uputa optimiziranih za trenutni promet i više dok vozač ostaje usredotočen na cestu. Apple CarPlay sada podržava aplikacije za navigaciju treće strane, tako da pruža još više izbora za dolazak do odredišta.[1]

Dizajniran s obzirom na sigurnost i praktičnost, Android Auto™ na XAV-AX8050D jednostavniji je način korištenja pametnog telefona na zaslonu automobila. S Google pomoćnikom na Android Auto-u vozači mogu ostati usredotočeni, povezani i zabavljeni, držeći oči na cesti i ruke na volanu, dok koriste glas za pomoć sa svakodnevnim zadacima.[2]

WebLink ™ Cast - WebLink je lagana platforma za dostavu aplikacija dizajnirana posebno za upotrebu u vozilu. Korištenje veze s Androidom ili iOS uređajem sada je ažurirano sa sposobnošću da zrcali zaslon pametnog telefona na zaslonu XAV-AX8050D radi pouzdanog, responzivnog informacijskog zabavljanja bilo kada na putu (dostupno uz ažuriranje upravljačkog softvera).[3]

Budite vlastiti organizator zvuka


XAV-AX8050D također sadrži kvalitetnu optimizaciju zvuka koja vozačima omogućuje vlastita prilagođavanja i stvaranje zvučnog polja idealnog za njihov osobni ukus kako bi optimizirali svoje vozačko iskustvo.[4]

DSO (Dynamic Stage Organizer) stvara zvuk s više ambijenta - kao da postoje zvučnici na nadzornoj ploči. Značajka EXTRA BASS ™ prevladava buku motora i reproducira čist i prodoran zvuk na bilo kojoj razini glasnoće, omogućujući vam podešavanje ovisno o vašem raspoloženju i osobnim preferencijama.

XAV-X8050D je kompatibilan i s FLAC audio datotekama. FLAC komprimira glazbu bez gubitka u kvaliteti. XAV-X8050D može reproducirati FLAC datoteke s do 24-bitnom dubinom i frekvencijom uzorkovanja na 48kHz.[5] Uz sve to, XAV-X8050D ima i visoko naponski 3-preout. Signal od 5 volti nudi jasniji zvuk s manje izobličenja kada je glavna jedinica spojena na pojačalo snage za buduću akustičku proširivost.

Opsežne karakteristike


S izvanrednom značajkom brzog buđenja na XAV-X8050D, spremni ste krenuti na cestu ubrzo nakon paljenja.[6]

Ako imate instaliranu stražnju kameru, možete je vidjeti kroz zaslon, zajedno s prilagodljivim smjernicama koje će vam omogućiti sigurnu vožnju unatrag.

XAV-1500 će preokrenuti vaše vozačko iskustvo


Zrcalite zaslon svog pametnog telefona na XAV-1500 pomoću WebLink ™ Cast-a i povežite se putem Bluetooth-a za handsfree pozive i bežični streaming zvuka.

Zaslon od 6.2 inča ima lakši rad na dodir i poboljšanu vidljivost sa zaslonom protiv zrcaljenja, uštedom prostora i ergonomskim dizajnom za uglađenu unutrašnjost automobila.

Uvedite bas na svoje putovanje s EXTRA BASS ™ koji proizvodi čist prodoran zvuk na bilo kojoj razini glasnoće. Uz optimizaciju zvuka kao što su DSO (Dynamic Stage Organizer), 10-opsežni ekvilajzer, kao i FLAC audio fie kompatibilnost, možete uživati u moćnom i kvalitetnom zvuku bez obzira gdje se nalazite.

Otkrijte značajku buđenja bez stresa, spremnu da krenete na cestu ubrzo nakon paljenja. Osim toga, XAV-1500 je kompatibilan s kamerama za stražnji pogled, zajedno s prilagodljivim smjernicama koje vam omogućuju sigurnu i jednostavnu vožnju unatrag.

Model XAV-AX8050D bit će dostupan od studenog 2019. godine, po cijeni od otprilike 650 €.

Model XAV-1500 bit će dostupan od studenog 2019. godine, a koštat će otprilike 300 €.

[1] Apple, iPad, iPhone, iPod i iPod touch zaštitni su znaci tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim državama. Apple CarPlay zaštitni je znak Apple Inc.

[2] Google i Android Auto zaštitni su znaci tvrtke Google LCC.

[3] WebLink ™ za XAV-AX8050D bit će dostupan s nadolazećim ažuriranjem firmvera. Pojedinosti potražite na https://www.sony.net/SonyInfo/Support/.

[4] EXTRA BASS je zaštitni znak tvrtke Sony Corporation.

[5] Svojstvo datoteke moguće je dekodirati. Reprodukcija putem linearne PCM pretvorbe u 24 bit / 44,1 kHz.

[6] Manje od 6,5 sekundi. Vrijeme mjereno približno dok se ne prikaže sigurnosna mjera.

O tvrtki Sony:

Sony je kreativna tvrtka za zabavu osnovana na čvrstim temeljima tehnologije. Od igara i mreže usluga do glazbe, fotografija, elektronike, poluvodiča i financijskih usluga – Sony ima cilj ispuniti svijet emocijama kroz snagu kreativnosti i tehnologije. Za više informacija posjetite Sony globalnu web stranicu: http://www.sony.net/

Priložene datoteke

Dokument u Wordu