Prati korisnika Sony Hrvatska

Prvi na svijetu Dolby Atmos® soundbar zvučni sistem koji stvara virtualni trodimenzionalni okružujući zvuk

Obavijest za tisak   •   sij 09, 2018 12:00 CET

Pored toga, Sony donosi na tržište HT-XF9000 soundbar sistem s prednjim dvokanalnim zvučnicima, čiji će se dizajn elegantno uklopiti sa vašim televizorom. Ovaj 2.1-kanalni sistem možda ima manje zvučnika, ali također nudi funkcije okružujućeg zvuka kao u kinu - Dolby Atmos i Vertical Surround Engine.

Moćan i kompaktan

Uz podršku za Dolby Atmos i DTS:X™, HT-ZF9 soundbar može potpuno okružiti publiku na vašem kauču zvukom sa svih strana.

Vertical Surround Engine u HT-ZF9 soundbar sistemu može zaista proizvesti osjećaj kao da se iznad vas čuju elise helikoptera. Kombinacija toga sa S-Force Pro Front Surround tehnologijom, koja poboljšava prednje polje okružujućeg zvuka, znači da ćete možda teško povjerovati da taj zvuk dolazi iz 3.1-kanalnog soundbar sistema. Osim toga, čak i bez Dolby Atmos i DTS:X sadržaja možete uživati u virtualnom trodimenzionalnom zvuku zahvaljujući Vertical S. tipki na daljinskom, koja može izmiksati 2-kanalni stereo sadržaj do 7.1.2-kanalnog i time stvoriti visinu.

Umjesto toga, postoji mogućnost dodavanja par zadnjih zvučnika SA-Z9R, koji su ekskluzivno dizajnirani kako bi radili s HT-ZF9 te mogu proširiti vaš doživljaj okružujućeg zvuka pomoću prave konfiguracije zvučnika za okružujući zvuk.

HT-ZF9 podržava prijenos 4K HDR i Dolby Vision™ signala, pa se originalna kvaliteta slike prenosi direktno kroz soundbar do vašeg televizora, bez ikakvog gubitka kvalitete, boje ili osvijetljenosti. Što se tiče zvuka, HT-ZF9 podržava audio formate visoke rezolucije uključujući i reprodukciju iz USB izvora. Umjesto toga, možete uživati i u bilo kojim drugim glazbenim datotekama u kvaliteti gotovo visoke rezolucije sa svog mobilnog uređaja preko Bluetooth-a® zahvaljujući tehnologiji DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine HX tehnologija).

Savršen spoj

HT-ZF9 i HT-XF9000 soundbar sistemi su dizajnirani tako da potpuno dopunjavaju asortiman novih Sony BRAVIA® televizora, pa možete imati modernu konfiguraciju čiji se elementi elegantno međusobno uklapaju, kako u pogledu završne obrade materijala tako i u pogledu fizičkog oblika.

Idealan za čiste minimalističke enterijere, dizajn oba soundbar sistema se savršeno uklapa u vaš životni prostor, a kako su zaista „dizajnerski usklađeni“, rubovi HT-XF9000 su zarubljene pod kutom kako bi se savršeno uklopile između nožica televizora Sony KD-XF90.

S ova dva soundbar sistema možete se oslobodite kablova i da povezati svoj soundbar s televizorom preko Bluetooth-a[i] da biste eliminirali nered.

S do dva ulazna i jednim izlaznim HDMI priključkom kod modela HT-ZF9, možete priključiti više uređaja na svoj soundbar i time poboljšati svoju konfiguraciju kućnog kina. Oba modela imaju i Bluetooth® vezu i USB ulaze, što znači da možete slušati glazbu s mobilnih uređaja ili s USB memorije.

Model HT-ZF9 bit će dostupan na proljeće 2018. godine.

Model HT-XF9000 bit će dostupan na proljeće 2018. godine.

Pune specifikacije uređaja nalaze se na sljedećim linkovima: HT-ZF9, HT-XF9000.

[i] Što se tiče Bluetooth® veze, potreban je BRAVIA® koji podržava Bluetooth® A2DP (Advanced Audio Distribution Profile). Što se tiče ZF9, ova funkcija će biti dostupna kroz buduću ažuriranu verziju firmwarea.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.