Prati korisnika Sony Hrvatska

Predstavljamo Sony Cinema Line: Širenje linije kamera za kreatore sadržaja s tehnologijom razvijenom za digitalnu kinematografsku produkciju

Obavijest za tisak   •   ruj 02, 2020 12:35 CEST

Cinema Line će pružiti ne samo prestižni kinematografski izgled kultiviran velikim iskustvom u digitalnoj kinematografskoj produkciji, već i poboljšanu operativnost i pouzdanost koje udovoljavaju raznim potrebama stvaratelja. Nova serija proširit će se izvan osnovnih čimbenika kinematografske kamere i profesionalnih videokamera.

Sony je 2000. godine predstavio revolucionarni HDW-F900. HDW-F900 je označio početak povijesti digitalne kinematografije kao prva 24p kinematografska kamera na svijetu. VENICE i drugi proizvodi uslijedili su kao odgovor na nebrojene dijaloge s kinematografima i autorima slika.

Postojeći proizvodi iz asortimana tvrtke Sony bit će dio Cinema Line-a, uključujući VENICE i FX9. VENICE je postao prvi izbor za digitalnu filmsku produkciju, a FX9 ima izvanredne rezultate u dokumentarnoj produkciji. Sljedeći je korak novi model koji će se svidjeti širokom spektru vizualnih kreatora. Sony će objaviti i isporučiti ovaj sljedeći dodatak asortimanu, FX6 kameru, do kraja 2020. godine.

Svaka će kamera iz serije Cinema Line razvijati s povratnim informacijama korisnika: Nadogradnja verzije 3 FX9, dostupna 2021. godine, vidjet će dodatak S700PTP* koji omogućuje daljinsko upravljanje Sonyjevom kamerom, Center Scan način rada za Super 16 mm objektiv i podršku B4 objektiva s njegovim adapterom, kao i ostale značajke. Paralelno, od studenog 2020. godine, kamera VENICE vidjet će nekoliko dodatnih značajki u svojoj verziji V6.0 koje će poboljšati operativnost u okruženjima emitiranja i uživo.

“U Sonyju slavimo i najdublje poštujemo filmaše, snimatelje i pripovjedače. Kod Cinema Line-a, koristimo svoj DNK iz filmske industrije i tržišta digitalnih slika i kombiniramo ga kako bismo razvili nove kreativne alate. Ova linija proizvoda omogućit će autorima da pomaknu svoje kreativne granice i uhvate emocije u svakom kadru." rekao je Claus Pfeifer, voditelj odjela, Connected Content Acquisition, Media Solutions, Sony Professional Europe.

* S700PTP je protokol koji ostvaruje S700P preko TCP / IP-a

O tvrtki Sony:

Sony je kreativna tvrtka za zabavu osnovana na čvrstim temeljima tehnologije. Od igara i mreže usluga do glazbe, fotografija, elektronike, poluvodiča i financijskih usluga – Sony ima cilj ispuniti svijet emocijama kroz snagu kreativnosti i tehnologije. Za više informacija posjetite Sony globalnu web stranicu: http://www.sony.net/

Priložene datoteke

Dokument u Wordu