Prati korisnika Sony Hrvatska

Portal Sony α Universe Europe počeo s radom

Obavijest za tisak   •   srp 10, 2018 12:00 CEST

Portal čija je ideja prikazati ljepotu europske fotografije imat će ekskluzivan sadržaj:

Tekstove o Sony ambasadorima fotografije

„Kako da” tutorijale najvećih profesionalaca za sve tipove fotografije

Profile, biografije i galerije radova Sony ambasadora fotografije

Foto i video natjecanja tvrtke Sony na koja će se fotografi i videografi moći prijaviti

Detalje koji se odnose na lokalne događaje na kojima je moguće isprobati najnovije Sony proizvode

Najnovije vijesti iz tvrtke Sony koje se tiču digitalne fotografije

Portal Sony α Universe prikazivat će ambasadore fotografije ne samo kao javne ličnosti, već će otkrivati strasti koje ih vode i inspiriraju njihov rad. Posjetitelji portala bit će u prilici da od njih uče o tehnici i kreativnosti kroz detaljne tekstove i tutorijale koji će pokrivati sve aspekte fotografije i fotografske opreme.

„U posljednjih nekoliko godina, tvrtka Sony izmijenila je pravila igre u smislu onoga što je moguće postići u fotografiji, a lansiranje Sony α Universe Europepredstavlja sljedeći korak u našoj strategiji pomaganja kupcima da maksimalno iskoriste mogućnosti njihove Sony opreme. Mi želimo demistificirati cijelu paletu fotografskih tehnika i inspirirati fotografe da isprobaju nove stvari, dok ih predvode neki od najboljih profesionalaca na svijetu“, izjavio je Yann Salmon Legagneur, direktor marketinga proizvoda tvrtke Sony za Europu.

Novi portal Sony α Universe Europe aktivan je s novim sadržajem koji se kontinuirano ažurira. Dostupan je na 22 europska jezika, kako bi korisnici redovno dobijali nove vijesti o specifičnim područjima koje ih interesiraju. Svi korisnici mogu se registrirati ovdje.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.