Prati korisnika Sony Hrvatska

Ozbiljan zvuk, ali elegantan i tanak dizajn novog kompaktnog Sony soundbar uređaja

Obavijest za tisak   •   sij 09, 2018 12:00 CET

Izaberite film ili TV program koji želite gledati i čut ćete sve zvukove niske frekvencije i jasne glasove, sa uređaja koji ne zahtjeva dodatno pojačalo.

Tanki, elegantni soundbar s ugrađenim pojačalom i podrškom Dolby Digital kodeka, stvara zvuk u vašoj dnevnoj sobi koji ne možete ni sa čim usporediti. Usprkos kompaktnoj veličini, kad se uključi S-Force PRO Front Surround dobivate efekt kao da ste okruženi zvučnicima – ali bez kablova posvuda po sobi.

Jednostavno povezivanje

Čineći prostor čistim i urednim, SF200 se jednostavno povezuje s televizorom preko optičkog kabla HDMI ARC ili preko Bluetooth[1] veze. Također, može se bežično povezati i s drugim pametnim uređajima pomoću Bluetooth tehnologije. Za situacije u kojima se želite brzo povezati i odmah pustite pjesmu, SF200 ima praktičnu alternativnu karakteristiku - USB ulaz koji omogućava povezivanje uređaja i jednostavnu reprodukciju.

Savršen spoj

SF200 je „sve u jednom“, elegantno rješenje koje se uklapa u unutarnje uređenje, a ne ugrožava kvalitetu zvuka. Savršen za manji životni prostor, soundbar uređaj će se lako uklopiti na polici ili komodi, smještenoj ispred ili pored TV-a. Uređaj je dostupan u ugljeno crnoj boji (HT-SF200) i krem bijeloj (HT-SF201).

Cijena modela HT-SF200 i HT-SF201 iznosit će oko 250 eura, a u prodaji će se naći već krajem veljače, odnosno početkom ožujka 2018.

Pune specifikacije uređaja možete pogledati ovdje: HT-SF200/HT-SF201.

[1]Kod BRAVIA modela televizora koji podržava Bluetooth neophodno je imati A2DP (Napredni profil distribucije zvuka).

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/