Prati korisnika Sony Hrvatska

Novi Sony audio prijemnik za automobile s većim ekranom i unaprijeđenom konverzijom za pametne telefone

Obavijest za tisak   •   kol 30, 2018 12:00 CEST

Olakšano putovanje uz povezivanje s pametnim telefonom

Prijemnik AX3005DB omogućava pametniju vožnju i pomaže pri navigaciji, komunikaciji i slušanju glazbe s vašeg telefona preko glasovnih kontrola. Sve ovo je moguće zahvaljujući Apple CarPlay[i] i Android Auto™[ii] tehnologijama koje čine korištenje pametnog telefona tijekom putovanja lakšim nego ikad.

Apple CarPlay je pametniji, sigurniji način da koristite iPhone u automobilu. CarPlay besprijekorno integrira iPhone s ekranom i kontrolama audio uređaja u automobilu. Sada možete telefonirati, pristupiti vašoj glazbi, slati i primati poruke, dobiti uputstva prilagođena prometu i još mnogo toga, dok ste fokusirani na vožnju i put.

Android Auto je jednostavniji način da koristite svoj telefon u automobilu. Njegovi dizajneri su na umu imali sigurnost i praktičnost. S vašim Google asistentom na Android Auto aplikaciji, možete ostati fokusirani, povezani i zabavljati se, dok su vaše oči na putu, a ruke na volanu, koristeći glasovne komande.

Budite u toku sa DAB

Ovaj novi AX3005DB audio prijemnik za automobil omogućit će vam da slušate omiljene radio stanice u godinama koje dolaze. S ugrađenim DAB/DAB+ biračem kanala pobrinut će se da budete spremni unaprijed i za promjene u prijenosu.

Audio karakteristike za ljubitelje visokog kvaliteta zvuka

Osim izlaza snage od 4x55W, ovaj AV prijemnik će vas potaknuti da pjevate i uživate uz EXTRA BASS™[iii] ploču koja nadjačava buku motora i reproducira jasan zvuk na bilo kojoj razini glasnoće. Također, možete uživati u optimizaciji jer DSO (Dinamic Stage Organizer) kreira tako jasan zvuk, kao da se zvučnici nalaze ispred vas. Prijemnik je također kompatibilan s FLAC audio datotekama preko USB terminala, što znači da reproducira kompresirane audio snimke bez ikakvog gubitka kvalitete. Ovo predstavlja i napredno razmišljanje kada je riječ o budućem proširivanju: mogućnost povezivanja s tri ulaza može izgraditi pun akustični sistem uključujući eksterna pojačala i sub-woofere za još glasniju i snažniju reprodukciju zvuka.

Ažurirana upotrebljivost

Pozadinski dio kućišta je dizajniran sa single-DIN dimenzijama koje pružaju dovoljno prostora za urednu završnu obradu. Novi dizajn može se pohvaliti brzim aktiviranjem, pa je sustav spreman za put istog trenutka kad se uključi, bez nepotrebnog čekanja na smjernice za put ili uključivanje radija. Ergonomski ključni terminal kreiran je za vozače tako da im umanjuje smetnje dok su za volanom.

Upotrebom kamere na zadnjem dijelu prilikom vožnje unazad, možete biti bezbrižni kada se parkirate jer je ovo prilično korisna opcija kada su u pitanju uska i izazovna parkirna mjesta.

Dodatni XAV-AX1000 model

Za one kojima Android Auto nije potreban, tvrtka Sony nudi model XAV-AX1000 sa 6.2 inčnim Clear Responsive ekranom osjetljivim na dodir i Apple CarPlay tehnologijom koje zajedno s ostalim posebnim Sony karakteristikama poput izlazne snage 55Wx4, EXTRA BASS i DSO tehnologijama i dizajnom brze aktivacije, pružaju izvrsnu kvalitetu zvuka i poboljšanu iskorištenost.

Oba modela bit će dostupna u Europi od Rujna 2018.

[i]Apple, iPad, iPhone, iPod i iPod Touch su zaštitni znaci tvrtke Apple, registrirane u SAD i drugim zemljama. Apple CarPlay je također zaštitni znak tvrtke Apple.

[ii] Zahijteva Android Auto aplikaciju s Google Play prodavaonice i Android kompatibilni pametni telefon koji koristi Android 5.0 Lollipop ili noviju verziju. Android Auto može biti nedostupan na uređajima u pojedinim zemljama i regijama, kao i Google Assistant i Android Auto™. Android, Android Auto, Google Play su zaštićeni znaci tvrtke Google LLC.

[iii]EXTRA BASS je zaštitni znak Sony korporacije.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.