Prati korisnika Sony Hrvatska

Nove Sony WF-1000XM3 slušalice s vodećom funkcijom potiskivanja buke u industriji

Obavijest za tisak   •   srp 05, 2019 13:40 CEST

Bez buke, bežične i bezbrižne

Nove Sony WF-1000XM3 slušalice s vodećom funkcijom potiskivanja buke u industriji

Bez buke, bežične i bezbrižne

Tvrtka Sony proširila je svoju poznatu seriju 1000X s dodatkom nove generacije bežičnih slušalica – model WF-1000XM3. Vodeća[i] tehnologija potiskivanja buke tvrtke Sony dodatno je poboljšana zahvaljujući novom HD procesoru s funkcijom potiskivanja buke QN1 i Dual Noise Sensor tehnologiji koja pruža izuzetne performanse potiskivanja buke, omogućavajući vam da čujete samo glazbu i ništa drugo.

Sljedeća razina tišine

Slušalice WF-1000XM3 odlikuje Dual Noise Sensor tehnologija koja radi s novim HD procesorom za potiskivanje buke QN1 kako bi uhvatila i poništila buku, tako da je sva pažnja posvećena vašoj glazbi. Zahvaljujući tehnologiji Dual Noise Sensor, jedan feed-forward mikrofon i jedan feed-back mikrofon na površini slušalica mogu uhvatiti više ambijentalnog zvuka.

Nakon što je uhvatio zvuk iz okoline, namjenski HD procesor za potiskivanje buke QN1 počinje raditi. Procesor pametno kreira obrnuti zvučni val kako bi nadoknadio uznemirujuću pozadinsku buku. On ne samo da poništava više buke na skoro svim frekvencijama, nego i troši manje energije. Sve što je u rasponu od dosadne buke u kabini aviona, do gužve i užurbanosti na gradskim ulicama, dramatično se poništava - tako da je naglasak samo na glazbi.

Zadivljujući zvuk

Kao što je i karakteristično za seriju 1000X, možete da uživate u vrhunskom, visokokvalitetnom zvuku slušalica WF-1000XM3 i da slušate glazbu na način na koji je umjetnik to želio. Procesor HD s funkcijom potiskivanja buke QN1 postiže zadivljujući zvuk zahvaljujući 24-bitnoj obradi audio signala i uređaju Digital Audio Converter (DAC) s pojačalom. Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) povećava kompresiranje digitalne glazbene datoteke, uključujući MP3 formate, kako bi vas približila kvaliteti zvuka visoke rezolucije. Potpuno uronite u zvuk visoke kvalitete, bilo da slušate glazbu ili uživate u najnovijem filmu dok ste u pokretu i tako transformirajte naporan put od kuće do posla u zabavan i opuštajući beg od užurbanosti oko vas.

Prave bežične slušalice, prava sloboda

Bežični dizajn slušalica WF-1000XM3 omogućava slobodno kretanje bez neugodnosti poput uplitanja u žice. WF-1000XM3 slušalice su male i lagane, ali se mogu pakirati u novo razvijeni Bluetooth® čip. Ovo omogućava L/R istovremenu Bluetooth® transmisiju, što znači da i lijeva i desna slušalica primaju audio sadržaj u isto vrijeme, umjesto konvencionalne Bluetooth® transmisije s lijeve na desnu slušalicu. U kombinaciji s novom optimiziranom strukturom antene, ovo rezultira veoma stabilnom konekcijom, tako da između vas i vaše glazbe nema ničeg. Također, poboljšanje latentnosti znači da se možete upustiti u najnovije filmove na uparenom uređaju.

WF-1000XM3 slušalice su posebno dizajnirane tako da omogućuju veću udobnost i stabilnost u uhu. Ergonomska trodijelna struktura čvrsto drži slušalice na mjestu, s tri potporne točke za uho. Gumena površina visokog trenja je također uključena kako bi se osigurala stabilnost. S 4 veličine hibridnih slušalica i tri veličine trostrukih udobnih slušalica, možete pronaći one koje vam savršeno stoje.

Pametna praktičnost

Procesor HD s funkcijom potiskivanja buke QN1 ima nisku potrošnju energije, znatno duže trajanje baterije i vrijeme slušanja. Možete slušati glazbu do 24 sata s uključenom opcijom Noise Canceling, zahvaljujući elegantnom kućištu WF-1000XM3 koje služi kao punjač, savršen za dopunu baterije u pokretu. Slušalice imaju čak i funkciju brzog punjenja - samo 10 minuta punjenja daje vam do 90 minuta trajanja baterije.

Radi udobnosti, možete koristiti režim Quick Attention za komunikaciju bez prethodnog skidanja slušalica. Jednostavno stavite prst na touch panel lijeve slušalice kako biste brzo smanjili glazbu i propustili zvuk iz okruženja, tako da možete čuti obavijest ili naručiti piće. Osim toga, s potpuno prilagodljivim senzorima za dodir na slušalicama[ii], možete reproducirati, pauzirati, premotati pjesme ili aktivirati glasovnog asistenta jednostavnim dodirom. Dodatno, nova funkcija Wearing Detection automatski pauzira vašu glazbu kada uklonite jednu od slušalica iz uha i nastavlja reprodukciju kada slušalicu opet stavite u uho, tako da nikada ne propustite takt.

Optimizirane su za Google asistenta[iii], pa ovim slušalicama možete upravljati glasom, što ih čini vašim savršenim pratiocem. Slušalice su također kompatibilne s aplikacijom Sony | Headphones Connect, gdje ćete pronaći funkcije prilagođavanja zvuku, poništavanja šuma, kontrole na dodir i još mnogo toga.

Model WF-1000XM3 bit će dostupan od sredine kolovoza 2019. godine, po cijeni od oko 250 eura.

Za više informacija o specifikacijama proizvoda posjetite:

https://www.sony.hr/electronics/Potpuno%20bezicno/wf-1000xm3.

Za više vijesti iz tvrtke Sony, posjetite: www.sony.hr.

[i] Do 24 sata s uključenom opcijom potiskivanja buke (6h x 3 punjenja) i do 32 sata s isključenom opcijom potiskivanja buke (8h x 3 punjenja). Osigurana su tri dodatna punjena.

[ii] Prilagodljive preko aplikacije Sony | Headphones Connect.

[iii] Google je zaštitni znak tvrtke Google LLC.

Kontakt za medije:

Ivo Radić

Mob: +385 91 4500 208

E-mail: ivo.radic@hauska.com

O tvrtki Sony:

Sony je kreativna tvrtka za zabavu osnovana na čvrstim temeljima tehnologije. Od igara i mreže usluga do glazbe, fotografija, elektronike, poluvodiča i financijskih usluga – Sony ima cilj ispuniti svijet emocijama kroz snagu kreativnosti i tehnologije. Za više informacija posjetite Sony globalnu web stranicu: http://www.sony.net/

Priložene datoteke

Dokument u Wordu

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.