Prati korisnika Sony Hrvatska

Nove Sony bežične i vodootporne sportske slušalice

Obavijest za tisak   •   kol 30, 2018 12:00 CEST

Sloboda prilikom povezivanja i dulje uživanje u glazbi

Kada slušalice SP900 povežete s vašim pametnim telefonom ili kompjuterom preko BLUETOOTH® tehnologije, možete uživati slušajući glazbu u trajanju od tri sata (do 12 sati s futrolom za punjenje). Oslobođeni od ostalih uređaja, možete uživati u glazbi smještenoj u integriranu memoriju slušalica kapaciteta 4GB, koja omogućava čuvanje do 920 pjesama[i], kao i trajanju baterije od 6 sati (do 21 sat s futrolom za punjenje).

Ovaj par potpuno bežičnih slušalica je također kompatibilan s NFC™ funkcijom za praktično uparivanje.

Uživajte u muzici na mjestima na kojima to ranije niste mogli

Slušalice SP900, osim što su potpuno vodootporne i bežične, otporne su čak i na slanu vodu. Uz rejting IPX5/8, ove „bubice“ omogućavaju vam da plivate u bazenu ili u moru do dubine od 2 metra[ii], što je idealno ukoliko želite plivati bez dodatnog uređaja za reprodukciju glazbe koji ograničava vaše kretanje. Također, one se mogu i oprati, što znači da možete očistiti nakon vježbanja. Zahvaljujući IP6X rejtingu, slušalice su otporne i na prašinu što ih s obzirom na njihovu izuzetnu izdržljivost čini sjajnim saveznikom tijekom sportskih aktivnosti.

Ove slušalice mogu se pohvaliti poboljšanim ergonomskim dizajnom (dostupnim u tri boje uključujući crnu, bijelu i žutu) koji osigurava udobno, stabilno i sigurno prianjanje slušalica. Možete podesiti kombinaciju koja najbolje odgovara Vašim ušima, s 4 različite veličine slušalica i 3 veličine ušnih potpornika. Ove prilagodljive slušalice mogu biti postavljene tako da odgovaraju Vama i aktivnostima u kojima sudjelujete. Ukoliko ronite, tu su slušalice za plivanje koje su također dostupne u 4 veličine. Osim toga postoji i opcija korištenja kabla za dodatnu sigurnost.

Kada je uključen Ambient Sound režim, možete izabrati opciju Normal koja vam omogućava da čujete osnovne svakodnevne zvukove, dok slušate glazbu u pozadini ili opciju Voice s kojom možete slušati glazbu bez ometanja, a da ipak čujete obavještenja i slično.

Slušalice SP900 su izdržljive i elegantne usprkos maloj veličini. Pružaju precizan, jasan zvuk uz pomoć nedavno razvijene originalne Balanced Armature drajverske jedinice tvrtke Sony, koja vam omogućava uživanje u omiljenim melodijama tijekom sportskih aktivnosti.

Poboljšano korištenje

Slušalice SP900 predstavljaju intuitivni operativni sustav s funkcijom dodira ili pritiska na gumb, pa vrlo lako možete pojačati ili smanjiti zvuk dodirujući slušalice dva puta, ili da pustite, zaustavite, preskočite ili se vratite na prethodnu pjesmu pritiskom na gumb.

Dodatno, besplatnu Sony | Headphones Connect aplikaciju možete koristiti za prilagođavanje podešavanja zvuka vaših „bubica“. Možete odabrati da režim Ambient Sound bude uključen ili isključen, kao i Quick Sound podešavanje.

Također, možete koristiti Sony | Music Centre aplikaciju za pregledavanje i puštanje pjesama. Kako bi prebacili melodije na integriranu memoriju od 4GB, možete koristiti Sony | Music Centre aplikaciju za PC preko Type-C™ USB kabla koji se nalazi u pakiranju. Ovaj kabao možete koristiti i da napunite futrolu za punjenje.

Aplikacije Google™ i Siri mogu se aktivirati preko WF-SP900 slušalica kada su one povezane s vašim pametnim telefonom.

Specifikacije proizvoda su dostupne na sljedećem linku.

[i] Format MP3 – 128kbps

[ii]IPX8 rejting ove slušalice su dobile nakon što je sposobnost zadržavanja funkcionalnosti testirana u vodi na dubini od 2 metra u trajanju od 30 minuta

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/