Prati korisnika Sony Hrvatska

Nova Sonyjeva Xperia™ L4 pridružuje se ulaznoj seriji, donoseći 21:9 iskustvo gledanja i snimanje iskustava u elegantnom dizajnu

Obavijest za tisak   •   vel 20, 2020 14:50 CET

Sony je danas najavio pametni telefon Xperia L4 – dodajući novu ulaznu seriju pametnih telefona u svoj postojeći portfelj pametnih telefona orijentiranih na zabavu.

21:9 široki ekran za elegantni dizajn i povećanu produktivnost

Novost iz Sonyjeve L serije, L4 ima elegantni 6.2” 21:9 široki ekran koji donosi vitak stil i savršeno odgovara ruci. 21:9 omjer omogućuje da odjednom vidite više i manje scrollate, a zajedno sa Sonyjevim multi-window korisničkim sučeljem možete pokrenuti i uživati u dvije aplikacije istovremeno u veličinama koje je lako gledati i koristiti. Daljnje olakšanje korištenja postignuto je Side sense funkcijom koja omogućuje lak pristup vašim najdražim aplikacijama.

Poboljšajte svoje fotografske vještine

Xperia L4 je prvi proizvod Sonyjeve L serije koji ima trostruku kameru, glavnu leću od 13MP, ultra-široku leću od 5MP i dubinsku kameru od 2MP, kako biste mogli usmjeriti svoju unutarnju kreativnost i snimiti visokokvalitetne umjetničke fotografije s prekrasnim bokeh efektom.

Uvijek dobijte potpunu sliku izmjenom dvaju kutova, širokog i ultra-širokog, koji vam nude mogućnost snimanja prekrasnih pejzaža kao i portreta, te svega između.

Kreativnost iza kamere poboljšana je 21:9 ekranom koji vam omogućuje snimanje videa i slika u dramatičnom omjeru 21:9.

Baterija za život

Visokokapacitetna 3,580mAh baterija s brzim punjenjem olakšat će vam naporne dane kako biste mogli raditi ono što volite.

Adaptivno punjenje Sony Xperije nadgleda vaš telefon dok se puni, osiguravajući da se baterija ne troši previše i da ostaje zdrava za dugotrajni rad.

Dostupnost

Xperia L4 pametni telefon dostupan je u dvije boje, crnoj i plavoj, te će biti dostupan na odabranim tržištima od proljeća 2020. godine.

O tvrtki Sony:

Sony je kreativna tvrtka za zabavu osnovana na čvrstim temeljima tehnologije. Od igara i mreže usluga do glazbe, fotografija, elektronike, poluvodiča i financijskih usluga – Sony ima cilj ispuniti svijet emocijama kroz snagu kreativnosti i tehnologije. Za više informacija posjetite Sony globalnu web stranicu: http://www.sony.net/

Priložene datoteke

Dokument u Wordu

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.