Prati korisnika Sony Hrvatska

Napravite tulum s novim Sony EXTRA BASS bežičnim zvučnicima

Obavijest za tisak   •   sij 09, 2018 12:00 CET

Novi LIVE SOUND režim rada

Kvaliteta zvuka ovih zvučnika u potpunosti će ukrasti show, zahvaljujući trodimenzionalnom glazbenom iskustvu koje će vam pružiti osjećaj da ste na glazbenom festivalu, na kojem glazbenici nastupaju samo za vas. Ovo je omogućeno kombinacijom novog procesora digitalnih signala (DSP - Digital Signal Processor) i kutnog zvučnika koji osiguravaju LIVE SOUND režim rada. S ovim režimom možete osjetiti širenje zvuka i vertikalno i horizontalno. Osim toga, ovi zvučnici su dizajnirani kako bi održali i fokusirali se na dubok bas i punch bas, koji savršeno podržavaju jači zvuk bas glazbe, kao što su elektronska glazba, grime i hip-hop.

SonyEXTRA BASS asortiman, obogaćen s tri nova zvučnika, sada je bolji nego ikada, dugotrajniji i još pogodniji za različite prilike.

Dugotrajnost novih funkcija

Novi dizajn materijala koji dolazi u pet boja dodatno potvrđuje kako su zvučnici snažni i jednostavni za održavanje. Ovi moćni zvučnici otporni su na vodu i prašinu sa rejtingom IP67, i zaštićeni od hrđe, što znači da možete uživati u njihovom zvuku na plaži, pored bazena ili ih čak staviti u blato bez brige da ćete ih oštetiti!

Osmislite svoju zabavu

Neka zvučnik bude domaćin i zabavlja vaše prijatelje uz novu, razigranu funkciju „Party Booster". Zvučnik se može koristiti kao instrument, a može detektirati i „dodir“ iz pet različitih pravaca zahvaljujući ugrađenom akcelerometru koji generira reakciju zvuka i osvjetljenja. To stvara jedinstveno iskustvo zabave s mnogo interaktivnih mogućnosti, a sve što treba napraviti je dodirnuti i uživati!

Sva svjetla

Linijsko osvjetljenje, stroboskopsko svjetlo i osvjetljenje zvučnika odlikuju model XB41 koji će oživjeti bilo koju atmosferu prilagođavajući se glazbi koju volite i stvarajući osjećaj kao da ste na festivalu ili u omiljenom klubu. Model XB31 ima raznobojno linijsko i stroboskopsko svjetlo, dok zvučnik XB21 ima jednobojno linijsko svjetlo. Osvjetljenje u paru sa zvučnim funkcijama omogućit će vam da uz malo truda priredite noć za pamćenje.

Novi Wireless Party Chain

Po prvi put, sada možete ostvariti još snažniji bas zvuk, povezivanjem do 100 kompatibilnih (SRS-XB41/31/21) zvučnika. Možete ih povezati u sobi ili izgraditi zid kako biste kreirali moćno i izvrsno EXTRA BASS iskustvo zvuka zajedno sa svim vašim prijateljima.

Oni su bežični i dizajnirani tako da ih možete ručno nositi gdje god poželite. Uz takvu kompaktnost i 24-satno trajanje baterije[i][ii], moćni EXTRA BASS zvuk možete imati bilo gdje, a zabava može da traje cijelu večer.

Bežični zvučnik SRS-XB41 dolazi u crnoj, bijeloj, tamnocrvenoj i tamnoplavoj boji, i bit će dostupan u Europi od travnja 2018. godine po cijeni od približno 230 eura.

Bežični zvučnik SRS-XB31 dolazi u crnoj, bijeloj, dvije nijanse crvene, dvije nijanse plave i dvije nijanse žute boje, i bit će dostupan u Europi od travnja 2018. godine po cijeni od približno 170 eura.

Bežični zvučnik SRS-XB21 dolazi u crnoj, bijeloj, crvenoj, plavoj i žutoj boji, i bit će dostupan u Europi od travnja 2018. godine po cijeni od približno 120 eura.

Pune specifikacije uređaja možete pogledati ovdje: SRS-XB41, SRS-XB31, SRS-XB21.

[i] 24-satno trajanje baterije odlikuje modele XB41/XB31, dok trajanje baterije kod zvučnika XB21 iznosi 12 sati.

[ii]Kada je osvjetljenje isključeno u Standard režimu rada. Navedeno vrijeme se može razlikovati zbog temperature okoline i uvjeta korištenja.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/