Prati korisnika Sony Hrvatska

Napravite tulum godine s novim Sony audio sistemima velike snage

Obavijest za tisak   •   sij 09, 2018 12:00 CET

Tulum „u kutiji“

Ovi audio sistemi velike snage, koje odlikuje dizajn s jednom kutijom proširit će moćne zvukove oko prostorije, zahvaljujući integriranom Spread Sound generatoru[i] - oni će biti centar vašeg prostora za zabavu! Model V81D odlikuje LIVE SOUND funkcijau opsegu od 360 stupnjeva, a model V71D također karakterizira LIVE SOUND režim rada, dok oba modela odlikuju dinamični svjetlosni efekti od 360 stupnjeva koji osvjetljavaju prostoriju i stvaraju savršenu atmosferu. Funkcija upravljanja pokretom ruke omogućit će vam da postanete DJ, a vašu dnevnu sobu će pretvoriti u klub.

Novi TAIKO režim rada[ii], kako samo ime simbolično označava na japanskom jeziku, omogućava vam da koristite svoj audio sistem velike snage u jednoj kutiji kao bubanj. Dajte „osobni pečat“ svojim omiljenim pjesmama dodirom panela kako biste uživali u različitim mogućnostima zvuka bubnja. Na raspolaganju je i funkcija upravljanja pokretom ruke kako biste uživali u brojnim uzorcima virtualnih instrumenata. TAIKO režim rada može biti i igra, u kojoj dodirnete ritam i natječete se sa svojim prijateljima do najboljeg rezultata.

Impresionirajte prijatelje

Modeli V81D, V71D i V41D sa svojim jedinstvenim interaktivnim funkcijama imaju mogućnost privući i okupiti ljude zajedno. Uz pomoć funkcije „Party King“ preko profila na društvenim mrežama možete svima oglasiti kako se super provodite. Uz prateću aplikaciju „Fiestable“, možete se pohvalite svojim moćnim kućnim audio sistemima zahvaljujući novoj tipki za objavu na društvenim mrežama.

Osim toga, možete osvojiti certifikat „Party King“ i sudjelovati u daljem rangiranju. Što više sudjelujete, to će vaša pozicija biti bolja na rang listi!

Povežite snažan zvuk, kao i prijatelje, s funkcijom Wireless Party Chain, koja sada može povezati i do 50 kompatibilnih sistema zajedno. Ta opcija je na raspolaganju i za više različitih uređaja, pa se moć DJ-a može prenijeti povezivanjem nekoliko pametnih telefona sa zvučnikom, tako da svatko jednostavno može pustiti svoju omiljenu pjesmu.

Tri definitivno nisu gužva sa M60D

Tvrtka Sony razvila je i novi „3-box“ model personaliziran u audio sistemu M60D. Ovaj model postiže impresivnu i poboljšanu razinu zvučnog pritiska, s visokim pojačivačem snage, koji će oživjeti svaki događaj. Ovaj sistem također odlikuju zvučnik i glavni svjetlosni efekti koji će dodatno „pokrenuti“ atmosferu. Konačno, uživajte u glazbi s bilo kojeg izvora – CD-a, DVD-a, USB-a, Bluetooth veza, mikrofona i ulaza za gitaru, kao i HDMI OUT (ARC), kako biste poboljšali vašu zabavu pomoću ekrana.

  • Model MHC-V41D bit će dostupan od travnja 2018. godine po cijeni od približno 420 eura.
  • Model MHC-V71D bit će dostupan od travnja 2018. godine po cijeni od približno 600 eura.
  • Model MHC-V81D bit će dostupan od travnja 2018. godine po cijeni od približno 700 eura.
  • Model MHC-M60D bit će dostupan od travnja 2018. godine po cijeni od približno 450 eura.

Pune specifikacije uređaja možete pogledati ovdje: MHC-V81D, MHC-V71D, MHC-V41D, MHC-M60D.

[i]Modeli V71D i V81D.

[ii]Modeli V71D i V81D.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/