Prati korisnika Sony Hrvatska

Kino slika i zvuk s novim Sony 4K Ultra HD Blu-ray™ playerom i AV receiverom u udobnosti vaše dnevne sobe

Obavijest za tisak   •   sij 09, 2018 12:00 CET

Tvrtka Sony je ponosna što je svoj već afirmirani asortiman uređaja za kućno kino proširila novim AV receiverom, STR-DH790. On pruža fleksibilnu 5.1.2-kanalnu konfiguraciju s podrškom za Dolby Atmos i DTS:X, dajući moćan okružujući zvuk kao u kinu, koji se prilagođava vama i vašem okruženju.

Sparite ih

Doživite 4K Ultra HD Blu-ray reprodukciju koja sve prikazuje s preciznijim detaljima nego ikada prije, omogućavajući vam da se osjećate kao da gledate pravu stvar baš tu ispred sebe.

Optimizirajući način prenošenja HDR slike od vašeg playera do televizora, X700 će podržati HDR10 i Dolby Vision s ciljem pružanja dosad neviđene razine detaljnosti, boja i osvijetljenosti. DH790 ima i funkcije kompatibilne s HDR10 i Dolby Vision formatima. Kombinacija X700 i DH790 pruža vam novo carstvo zvuka uz očuvanje kvalitete slike.

Da bi istinski zvuk kina odgovarao kvaliteti slike u stvarnom životu, povežite ta dva uređaja i čut ćete iznenađujuće jasne zvukove posvuda oko sebe. Podrška DH790 za Dolby Atmos i DTS:X omogućava vam da ispunite prostoriju zvukovima iznad i oko sebe, kao što je prasak munje na neb, ili sirene koje se čuju pored vas po gradskim ulicama, zahvaljujući vašoj 5.1.2-kanalnoj konfiguraciji.

Filmovi i još mnogo toga

Gledajte što god želite, jer vam X700 omogućava svijet 4K streaming servisa nadohvat ruke. Sa servisa Netflix™, Prime Video™ i YouTube™ može se izabrati raznovrstan sadržaj. Ovaj 4K Ultra HD Blu-ray player podržava i niz visokokvalitetnih video i glazbenih formata, uključujući MP4, DSD, FLAC i druge.

Lako podešavanje

I X700 4K Ultra HD Blu-ray player i DH790 AV receiver imaju tanko, kompaktno tijelo koje se savršeno uklapa u vaš dom.

Dizajniran imajući na umu prosječnu dnevnu sobu, DH790 vam olakšava podešavanje zvučnika zahvaljujući naprednom D.C.A.C (Digital Cinema Auto Calibration) sistemu za automatsko podešavanje zvučnika. Pomoću dodatnog isporučenog mikrofona, napredni D.C.A.C sistem koristi niz probnih tonova kako bi utvrdio odgovarajuće jačine zvučnika, na osnovi registriranog položaja zvučnika u odnosu na akustične karakteristike vaše prostorije.

Model UBP-X700 bit će dostupan od siječnja 2018. godine, po cijeni približno 270 eura.

Model STR-DH790 bit će dostupan od svibnja 2018. godine, po cijeni od približno 450 eura.

Dodatne informacije:

STR-DH590: kompatibilni 4K/HDR, uključujući i kompatibilnost s najnovijim formatima HDR10 i Dolby Vision.

SS-CSE: zvučnik sa podrškom za Dolby Atmos, dizajniran ekskluzivno za Dolby Atmos, uz lako podešavanje.

Pune specifikacije uređaja dostupne su na sljedećim linkovima: UBP-X700, STR-DH790

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/