Prati korisnika Sony Hrvatska

Iskusite beskompromisni zvuk visoke rezolucije sa Sony slušalicama najnovije generacije

Obavijest za tisak   •   sij 09, 2018 12:00 CET

Vrhunski zvuk za profinjeno uho

Ako ne pristajete na kompromise kad je riječ o kvaliteti zvuka, ove slušalice su definitivno za vas. Proširujući još više svoja dostignuća na polju zvuka visoke rezolucije, one su kompatibilne za reprodukciju frekvencija do 100 kHz, a mogu se i pohvaliti novom razvijenom 40mm HD upravljačkom jedinicom, tako da korisnik može uživati u punom propusnom zvuku. Na raspolaganju su i dijafragme obložene aluminijem s premazom od polimera tekućeg kristala, koje razlikuju svaku nijansu zvuka uz savršenu reprodukciju. Model 1AM2 ima i Fibonaccijevurešetku za podršku ultra-visokih frekventnih opsega, kao i srebrno obloženi OFC kabl (od bakra bez kisika) za manji gubitak signala prilikom prijenosa. Jedna od prednosti je i uravnoteženi priključak od 4.4mm, kao i standardni od 3.5mm za naprednu upotrebu. Ovaj par slušalica može se pohvaliti unaprijeđenim funkcijama u odnosu na model MDR-Z1R Signature serije, a prati isti smjer zvuka.

Udobnost je ključna

Model je lakši od svog prethodnika – što je velika prednost bilo dok nosite slušalice u svom domu ili dok ste u pokretu. Uživat ćete u jastučićima za uši posebno dizajniranim za dugotrajnu udobnost jer ćete ih moći duže nositi. Luksuzni i udobni sintetički jastučići napravljeni su od poliuretanske pjene niske otpornosti.

Model 1AM2 je predstavljen u crnoj i srebrnoj boji i odiše suptilnom elegancijom.

Tijesna saradnja s Kimber Kable prilikom dizajniranja

U paketu sa slušalicama su i dva kabla, jedan standardni, a drugi za uravnoteženo povezivanje od 4,3 mm. Međutim, ako ozbiljno želite povećati kvalitetu zvuka kojeg slušate, Sony također nudi Kimber Kable® koji se savršeno uklapa s modelom 1AM2. MUC-S12SB1 Kimber Kable® je kompatibilan s ovim i drugim pojedinačnim izlazima za slušalice. Dakle, ako tražite kompatibilnost uravnotežene veze između Walkman uređaja i Sony slušalica, vaša misija je završena.

Cijena modela MDR-1AM2 će iznositi oko 250 eura, a u prodaji će se naći početkom travnja.

Cijena kabla MUC-S12SB1 iznosit će oko 200 eura, a moći će da se kupi na proljeće 2018.

Pune specifikacije uređaja možete pogledati ovdje: MDR-1AM2, MUC-S12SB1.

Sony je vodeći svjetski proizvođač u području audio, video, gaming, komunikacijske, informacijske i tehnologije snimanja, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Svojim poslovanjem u glazbi, filmovima, kompjutorskim igrama i na Internetu, Sony ima jedinstvenu poziciju koja mu omogućuje da bude lider na svjetskom tržištu elektronike i zabave. U fiskalnoj godini do 31. ožujka 2017. godine, tvrtka Sony je uspjela ostvariti konsolidirani godišnji promet od približno 76 milijarde dolara. Sony globalna web stranica: http://www.sony.net/

Komentari (0)

Dodaj komentar

Komentiraj

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.