Prati korisnika Sony Hrvatska

Glazba iz više izvora s visokokvalitetnim zvukom: predstavljamo novi Sony Walkman® NW-ZX507

Obavijest za tisak   •   ruj 06, 2019 14:10 CEST

Tvrtka Sony predstavila je svoj novi Walkman®, NW-ZX507, koji vam omogućuje doživljaj glazbe iz više izvora uz Android™[1] i Wi-Fi. Jednostavno pristupite pjesmama na uređaju putem svojih omiljenih usluga za streaming i preuzimanje, bez narušavanja visoke kvalitete zvuka.

Napredna tehnologija

Iskusite zvuk visoke kvalitete na NW-ZX507 zahvaljujući Φ4.4mm stabilnoj vezi s ugrađenom DSD Native (11.2MHz)[2] i 384kHz/32bit PCM reprodukcijom podržanom S-master HX™ tehnologijom. Prepustite se zvuku visoke rezolucije. Ugrađena je i DSEE HX™ potpora koja podiže kvalitetu postojeće glazbe na kvalitetu gotovo visoke rezolucije. DSEE HX™ procesor radi čak i za vrijeme slušanja glazbe preko streaming servisa.[3] Dodatno, NW-ZX507 podržava LDAC Hi-Res Audio Wireless kako bi mogli uživati u visokoj rezoluciji svoje najdraže glazbe.

Vrhunski zvuk s lakoćom je postignut na NW-ZX507 zahvaljujući premium dizajnu. Kućište se sastoji od aluminijskog brušenog okvira i bakreno rezanog bloka za postizanje jasnog i snažnog zvuka, dok novo razvijeni FTCAP (kondenzator visokog polimera) i električni dvoslojni kondenzator rade zajedno kako bi osigurali duboke razine basa. Audio dijelovi, zajedno s vrhunskim spojevima i zvučnim otpornikom, pružaju jasan vokal i zvuk, poboljšavajući svaki detalj vaših omiljenih pjesama.

Proširite vašu glazbenu kolekciju

Pomoću Android™ i Wi-Fi-ja lako možete pristupiti milijunima pjesama za streaming ili ih pomoću omiljenih aplikacija preuzeti izravno na Walkman®, ili se možete povezati s računalom kako biste pristupili svojoj glazbenoj kolekciji. Slušanje omiljenih pjesama nikada nije bilo lakše.

Luksuzno slušanje

S 3,6-inčnim HD zaslonom na dodir, možete slušati sa stilom. Tu je i prikladan USB Type-C ™ priključak i utor za mikro SD karticu, zajedno s fizičkim bočnim tipkama za jednostavniju upotrebu. Dostupan u crnoj boji, NW-ZX507 vam daje autentičan zvuk s kompaktnim, elegantnim tijelom. Osim toga, uz trajanje baterije do 20 sati[4], možete bezbrižno slušati album nakon albuma.

Kompatibilan je sa Sony Original Music Player aplikacijom stoga možete prilagoditi svoj zvuk za najbolje iskustvo slušanja.

Cijena modela NW-ZX507 od 64GB iznosit će otprilike € 830, a na tržištu će biti dostupan u studenom 2019. godine.

Za više informacija o proizvodu molimo posjetite : https://www.sony.hr/electronics/hd-walkman-digitalni-glazbeni-reproduktori/nw-zx500-series

Za više vijesti o novostima tvrtke Sony molimo posjetite: http://presscentre.sony.eu/

[1]Android je zaštitni znak tvrtke Google LLC.

[2]Zahtijeva stabilnu vezu.

[3]Zahtijeva kabelsku povezanost.

[4]Koristeći originalnu Sonyevu aplikaciju za reprodukciju glazbe i MP3 playback s neuravnoteženom vezom

O tvrtki Sony:

Sony je kreativna tvrtka za zabavu osnovana na čvrstim temeljima tehnologije. Od igara i mreže usluga do glazbe, fotografija, elektronike, poluvodiča i financijskih usluga – Sony ima cilj ispuniti svijet emocijama kroz snagu kreativnosti i tehnologije. Za više informacija posjetite Sony globalnu web stranicu: http://www.sony.net/

Priložene datoteke

Dokument u Wordu