Prati korisnika Sony Hrvatska

Doživite jasniji zvuk uz Sonyjev praktični bežični zvučnik za televizor SRS-LSR200

Obavijest za tisak   •   lis 21, 2020 11:10 CEST

Tvrtka Sony predstavila je bežični priručni TV zvučnik SRS-LSR200, koji je u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj dostupan za kupnju od srpnja, a odnedavno i na ostalim europskim tržištima tvrtke Sony.

Uz SRS-LSR200 zvuk televizora možete ponijeti sa sobom doslovno posvuda u svom domu.[1] Uređaj pojačava glasnoću i kvalitetu TV zvuka, čineći ga lakšim za slušanje čak i kad ste daleko od televizora. Njegova tri integrirana zvučnika pružaju jasan, oštar i prirodan zvuk u širokom području slušanja, dok inovativna tehnologija Voice Zoom poboljšava zvučne frekvencije dijaloga. Bez obzira je li televizor teško čuti ili želite uživati u većoj čistoći zvuka dok gledate televiziju s obitelji ili prijateljima, SRS-LSR200 pomoći će vam da bolje čujete radnju i dijalog na ekranu.

Novi praktični zvučnik tvrtke Sony čvrst je i prenosiv. Ima prikladnu ručku za nošenje po kući, tako da možete uživati u kristalno čistom zvuku na kojem god mjestu to odaberete. Za dodatnu udobnost ima integrirani daljinski upravljač, koji omogućuje jednostavnu promjenu kanala i ulaza, a kompatibilan je s televizorima poznatih proizvođača.[2] SRS-LSR200 je također otporan na prskanje[3], pa ako planirate kuhati i gledati svoju omiljenu emisiju, ne morate se brinuti hoćete li oštetiti zvučnik prskanjem vode na njega.

Osnovne značajke

Zvučnik koji jasno reproducira glas osobe

SRS-LSR200 ima namjenski središnji glasovni zvučnik smješten između lijevog i desnog stereo zvučnika. Njegova primarna zadaća je izoštriti zvučne frekvencije glasa dok ujedno potiskuje utjecaj lijevog i desnog zvučnika što smanjuje izobličenja i omogućuje reprodukciju oštrog i jasnog glasa.

Funkcija "Voice Zoom" za jasnu reprodukciju glasa osobe

SRS-LSR200 je opremljen "Voice Zoom" funkcijom koja otkriva komponente ljudskog glasa i ističe ih. Uz uobičajeni način stereo reprodukcije, nudi opciju "Voice Zoom 1", koja u prvi plan stavlja glas, i "Voice Zoom 2", koja naglašava visoke frekvencije. Pomoću predodređenog gumba možete lako mijenjati načine rada.

Pasivni zvučnici koji realistično reproduciraju tonove nižeg registra, postavljeni su na lijevoj i desnoj strani zvučnika

Reprodukcijom tonova nižeg registra iz lijevog i desnog zvučnika i pasivnih radijatora, glas zvuči prirodno i realno.

Jednostavan za upotrebu integrirani daljinski upravljač za TV

SRS-LSR200 dolazi s integriranim daljinskim upravljačem za upravljanje televizorom iz daljine. Uz to, novi praktični zvučnik tvrtke Sony ima veliki brojčanik za glasnoću i gumbe koji se lako čitaju te je zaštićen od prskanja.

Jednostavno punjenje

Zvučnik možete jednostavno napuniti praktičnim postavljanjem na stanicu za punjenje. Trosatno punjenje omogućuje kontinuiranu upotrebu zvučnika oko 13 sati.[4]

Intuitivno i jednostavno postavljanje

I stanica za punjenje i spojni kabeli označeni su brojevima i bojama što čini postavljanje doista bez jednostavnim čak i ako niste spretni u postavljanju elektroničke opreme.

Stabilna bežična povezanost

Odašiljač i zvučnik povezani su bežičnim prijenosom od 2,4 GHz jedan-na-jedan, za vezu s malim kašnjenjem i visokim otporom na smetnje. Slušajte zvuk s televizora i zvučnika istovremeno za prirodno iskustvo slušanja.

Cijene i dostupnost

Sonyjev priručni TV zvučnik SRS-LSR200 je u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj u prodaji od srpnja, a na ostatku europskih tržišta tvrtke Sony dostupan je od kraja rujna. Dodatne informacije potražite na lokalnoj web stranici tvrtke Sony www.sony.hr.

[1] Efektivna operativna udaljenost: cca. 30m

[2] Sony, Hitachi, LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Toshiba

[3]Ekvivalent IPX2

[4] Uz isključenu "Voice Zoom" funkcije, prema JEITA standardu

O tvrtki Sony:

Sony je kreativna tvrtka za zabavu osnovana na čvrstim temeljima tehnologije. Od igara i mrežnih usluga do glazbe, fotografija, elektronike, slikovnih senzora i financijskih usluga – Sony ima cilj ispuniti svijet emocijama kroz snagu kreativnosti i tehnologije. Za više informacija posjetite Sony globalnu web stranicu: http://www.sony.net/

Priložene datoteke

Dokument u Wordu